V-ar placea ?? (in fiecare zi cu Dumnezeu)
Raspunsuri - Pagina 5
Elena spune:
Draga Camelia,
Se pare ca avem editii diferite ale Bibliei..
In orice caz, este un Psalm foarte frumos (si la fel de frumos este de cintat!!), multumesc ca ai avut rabdarea sa-l scrii in intregime !!
Elena&Laura
Este mai important sa fii bun decat sa ai dreptate.
Violeta spune:
RUGACIUNEA DE SENINATATE
Da-mi Doamne, seninatatea
De a accepta lucrurile pe care nu le pot schimba;
Curajul de a schimba ceea ce pot, si
Intelepciunea de a intelege diferenta.
AMIN!
Violeta
fabi spune:
Rugaciune pentru parinti
Doamne tine fericiti
Pe parintii mei iubiti
Ļi apara si-i pazeste
Si de rele īi fereste.
Da-le Doamne sanatate
Viata lunga pamnateacsa
Si imapratie ceresca.
ralucab spune:
De as grai in limbile oamenilor si ale ingerilor, iar dragoste nu am, facutu-m-am atama sunatoare si chimval rasunator.
Si de as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si orice stiinta , si de as avea atata credinta incat sa mut si muntii, iar dragoste nu am, nimic nu sunt.
Si de as imparti toata avutia mea si de as da trupul meu ca sa fie ars, iar dragoste nu am, nimic nu-mi foloseste.
Dragostea indelung rabda;dragostea nu pizia o pauzaste, nu se lauda, nu se trufeste.
Dragostea nu cauta ale sale, nu se aprinde de manie, nu gandeste raul.
Nu se bucura de nedreptate, ci se bucura de adevar.
Toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata.Cat despre prorocii-se vor desfiinta; darul limbilor va inceta; stiinta se va sfarsi;
Pentru ca in parte cunoastem si in parte prorocim.
Dar cand va veni ceea ce e desavarsit, atunci ceea ce este in parte se va desfiinta.
Cand eram copil, vorbeam ca un copil, simteam ca un copil, judecam ca un copil; dar cand m-am facut barbat, am lepadat cele ale copilului.
Caci vedem acum, ca prin oglinda, in ghicitura, iar atunci, fata catre fata; acum cunosc in parte, dar atunci voi cunoaste pe deplin, precum am fost cunoscut si eu.
Si acum, raman acestea trei:credinta, nadejdea si dragostea. Iar cea mai mare dintre acestea este DRAGOSTEA.
(Corinteni 13)
Si nu numai........
CameliaH spune:
quote:
Originally posted by Elena
Draga Camelia,
Se pare ca avem editii diferite ale Bibliei..
In orice caz, este un Psalm foarte frumos (si la fel de frumos este de cintat!!), multumesc ca ai avut rabdarea sa-l scrii in intregime !!
Elena&Laura
Este mai important sa fii bun decat sa ai dreptate.
Elena, draga mea am scris Psalmul dintr-o carticica de rugaciuni. Am sa caut si in Biblie sa vad ce-i cu el. Cam tot ce am scris eu pana acum sunt rugaciuni pe care le-am facut aproape permanent in timpul celor doua luni cat am stat la maternitate. Imi sunt foarte aproape de inima si de aceea le-am scris. Ar mai fi si Paraclisul Maicii Domnului, dar ala chiar e lung. Poate intr-o zi am sa am timpul necesar sa-l scriu pentru ca e foarte folositor mai ales pentru cele care trebuie sa nasca. Se spune ca daca este citit de gravide durerile nasterii vor fi mult usurate.
Toate bune!
CameliaH spune:
Psalmul 116
Aliluia
Laudati pe Domnul toate neamurile; laudati-l pe El toate popoarele;
Ca s-a intarit mila Lui peste noi si adevarul Domnului ramane in veac.
PS. M-am uitat in Biblie si ce am scris mai sus chiar era Psalmul 50 al lui David.
Toate bune!
Elena spune:
Draga Camelia, asa cum iti spuneam avem editii diferite ale Bibliei; vad ca numerotarea psalmilor este altfel si daca compari si textele, vei vedea ca pasajul scris de mine este putin diferit de cel scris de tine (traduceri diferite).
---------------------------------------------------
27 Noiembrie
"Incolo, fratii mei, tot ce este adevarat, tot ce este vrednic de cinste, tot ce este drept, tot ce este curat, tot ce este vrednic de iubit, tot ce este vrednic de primit, orice fapta buna, si orice lauda, aceea sa va insufleteasca."
Epistola Sf. Pavel catre Filipeni 4:8
Elena spune:
"Fiule, nu dispretui mustrarea Domnului, si nu te mihni de pedepsele Lui. Caci Domnul mustra pe cine iubeste, ca un parinte pe copilul pe care-l iubeste !"
Proverbe 3:11-12
papadie spune:
3. "Fericiti cei blānzi, ca aceia vor mosteni pamāntul".
Nu conteazä ce-ai pierdut...Conteazä ce-ai cāstigat!