Chicago cum v-a placut? (filmul desigur he he)
Moulin Rouge nu mi-a placut... Nici n-am avut rabdare sa-l vad pana la capat .
In schimb cu Chicago m-am straduit si nu-mi pare rau. Pentru cei care apreciaza filmele muzicale (satiro-muzicale) e un film super si vi-l recomand.
Mi-a placut interpretarea Reneei Zellweger... Desi nu prea imi place actrita, in film a facut un rol f bun!
Ce spuneti?
Adela & Julia (1 an si 3 luni)
Raspunsuri
Oana_B spune:
Eu ma topesc dupa Moulin Rouge si cu ideea asta in cap am vazut Chicago, am oprit DVD-ul ala de vreo trei ori pana la sfarsit ca ma cam plictisea..nu mi-a placut.
Oana_B
ralucami spune:
Mie nu mi-a placut nici unul din ele!Plictiseala maxima! Aici in Jp la premiera filmului "Chicago" s-a facut tam-tam mare si biletele s-au vandut cu o viteza naucitoare. Printre nebunii care se calcau pe picioare pt un bilet a fost si jumatea mea. Bineinteles cand am auzit prin ce a trecut nu m-a lasat inima sa ii spun ca imi venea sa adorm in timpul filmului
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
biankita spune:
mie mi-a placut zellweger , e tare,
mai ales in Jurnalul BJ, a fost una dintre comediile pe care le-ash revedea. Actorii europeni au alt umor....
comediile americane ma deprima, in ultima vreme numai gunoaie.
biankita
Adela spune:
quote:
Originally posted by biankita
mie mi-a placut zellweger , e tare,
mai ales in Jurnalul BJ, a fost una dintre comediile pe care le-ash revedea. Actorii europeni au alt umor....
comediile americane ma deprima, in ultima vreme numai gunoaie.
biankita
Da da super filmul Jurnalul lui Bridget Jones.... Iar Renee a facut echipa buna cu britanicul Hugh Grant.
Adela & Julia (1 an si 3 luni)
Violeta spune:
Mie mi-a placut "Chicago"... Este un musical excelent realizat. Este altceva, iar satira e de bun gust... Parerea mea este ca merita vazut la cinema, nu acasa.
Victoria spune:
Am vazut si eu aseara Chicago.... ce e drept, pe ecran mare si Dolby SS, suna bine... nu m-a dat pe spate, dar a fost placut pana la urma (mai ales scena " step"-ului lui Gere combinata cu pledoaria a iesit misto...). Moulin Rouge n-am suportat sa-l vad pana la capat: mai sufera, mai canta, mai moare putin, mai canta...
La fel, " 8 femei".... am iesit din sala , parandu-mi rau dupa bani...si ce mediatizat a fost...
V.
veni, vidi, Victorie!