ati vazut cumva vreo foca?
suna aiurea nu? daaaaa... stiu
nu este vorba despre o foca in piele si oase... desi, sincer (vorba mascului) ne am fi descurcat mai bine cu una dintr astea
thea mea, a comandat de vreo luna, o foca... din plush
de o luna toti prietenii, familia cauta foci.. dar nicaieri nu i
a vazut cineva vreo foca de plush pe undeva? ca mindra nu va renunta pina nu o capata...
pupici grasuni
Raspunsuri
iren spune:
Avem noi una...daca mindra asteapta pina la inceputul lui decembrie,cind vin in tara,o donam!
Iren&Bogdanelu
EDDY spune:
Shi aici se gasesc foci din plush de diferite marimi dar shi noi tot in Decembrie venim acasa.Am sa vad zilele astea ce fac shi daca pina venim in Romania avem ceva de trimis la ai mei,cu cea mai mare placere v-oi cumpara o focutza shi pentru fetitza ta.Locuieshti in Bucuresti?
Eddy & Antonia Naomi
mitub spune:
Parca io imi amintyesc sa fi vazut in Carrefour (ala primul, din Militari) in urma cu cateva luni bune... dar erau urate :(
In fine, am mai vazut din cele de plastic cu piuitoare, dar banuiesc ca alea nu se mai potrivesc...vezi si tu, in caz de forta majora!
Numai bine,
Boga
tora97 spune:
multumesc eddy
da, locuiesc in bucuresti
dar stiti de ce mi e teama.. pina in decembrie nu o sa ma uitati???
dddd spune:
AM CUMPARAT EU O FOCA DE LA SEL GROS DAR DIN BRASOV. BANUIESC CA SI IN BUCURESTI AU. FRUMOASA FOC FOCA NOASTRA.
tora97 spune:
dddd.. m ai facut sa rid...mai esti si sadica...
nu mai, am cautat la unul din sel gross urile de pe aici si nexam..
of, cite nu facem pentru mofturile puilor nostri!!!
EDDY spune:
Cum sa te uit mey Tora?Daca nu-mi sta capul la ceva,de ce sa ma bag in seama shi sa promit ceva ce nu pot mentzine?Cum se mai indreapta vremea putzin,ca acum ploua shi bate vintu' de-mi zguduie mashinutza pe shosea,promit cind ies cu Naomi la cumparaturi sa ma bag shi pe la magazinele de jucarele shi sa testez terenul.Noi locuim in apropierea unei statziuni turistice,pe malul marii shi una dintre atractziile zonei sint nishte animalutze superbe,seamana cu focile da' nu-s foci. Se numesc LAKO in japoneza,sint gri cu alb shi la magazinele de suveniruri era plin de ele in luna Ianuarie,cind am avut-o pe sor'mea musafir shi kiar ea i-a cumparat lu' fii-mea o animalutza d-asta mica(de plush,desigur)dar pe care Naomi a jumulit-o rau.
Oricum,stai linishtita ca nu sint genul de dau din gura shi atit ramine.
Eddy & Antonia Naomi