fibromul si tratamentul naturist
![](images/user_woman.png)
dragele mele, la 37 de ani ma confrunt si eu cu o mastoza si cu un fibrom. mastoza o am sub control, dar fibromul creste vertiginos si doctorul a zis 'cutzit' .......
cine s-a vindecat de asa ceva cu tratament naturist si cum a facut???
va multumesc anticipat!!!
Raspunsuri
mama lia spune:
ideea ar fi ca eu la prima sarcina am facut cezariana si as dori sa mai fac un bebe....chiar daca nu mai sunt tinerica....
ideea unei operatii de fibrom ma inspaiminta...ar insemna ca uterul meu sa fie iar taiat, elasticitatea oricum nu mai este ca in tinerete....
doctorul a spus ca sa-mi iau gindul de la sarcina......ca ar fi sanse prea mici sa tin copilul, ......sau sa nu fac greseala sa cred ca fibromul se va resorbi in caz de sarcina....
voi ce spuneti?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mama lia spune:
pina una alta mi-a dat sa iau 3 luni orgametril, iar eu in paralel iau tinctura din muguri de zmeur.....
Madi spune:
Mai demult, cineva de pe forum a scris ca s-a vindecat (sau ca ao prietena de ei) de fibrom prin homeopatie. Raspunsul venea la o intrebare de-a mea referitoare la D-na Doc. homeopat Mariana Trifa. Din pacate nu cred ca mesajul respectiv mai este pe forum, era destul de vechi si oricum nu merge cautare. Iti dau totusi numarul de la cabinet, poate incerci acolo, cu mentiunea ca programarile se fac cam peste o luna.
Mariana Trifa
Cabinet 212 78 69
Cabinetul este udneva in Piata Amzei.
Sanatate!
Madi
mama lia spune:
multzumesc...dar eu fac deja tratament de mai bine de 1 an la dna dr. Trifa.....si la inceput daduse inapoi fibromul.....dar cum am 'n' probleme de sanatate, dinsa ma trateaza global......si probabil ca ceva s-a rascolit in organism si fibromul a crescut vertiginos in ultima vreme......
fac in continuare tratamentul homeopat dat de ea, dar doream si ceva naturist in paralel.......
mama lia spune:
Livia, pe unde esti????
ma gindeam ca imi poti da si mie un sfat.......nu de alta, dar zilele trec in defavoarea mea......40 (de ani) parca suna asa aproape.....sansele mele de a mai avea un copil se micsoreaza......
Vanina spune:
Incearca tratamentul pe care l-am facut eu pt chist ovarian si care cred ca e bun si pt fibrom uterin.
Tot tratamentul a durat 8 zile...si am scapat de un chist de 5 cm
1.Am tinut regim;am mancat doar cruditati-nimic gatit(salate,fructe,miere,nuci,paine neagra,salata facuta cu ulei de masline si sare marina)
2.tincturi:coada soricelului,salvie,coada calului,muguri de zmeur,coacaz negru,cretisoara,bitter suedez
3.Comprese cu bitter suedez alternate cu coada calului
4.Supozitoare Carpicon 2/zi
5.Am gandit pozitiv si m-am rugat mult
Daca nu poti sa tii regim alimentar incearca doar restul....
Multa sanatate!