exista un Dumnezeu!
Raspunsuri - Pagina 2
teo1970 spune:
Ufff! Mi-a venit inima la loc! Credeam c-a patzit ceva nea Ilie !!! ![]()
Bine-ai facut, Alina! Da-le
de cotzofene cu firma lor de
!

Flower spune:
Bravo tie ! Nu stiu daca io as fi avut taria sa fac asta , dar daca traiam pe viu tot ce ai patit tu , poate mi-as fi facut oleaca de curaj !
Succes in gasirea unei firma serioase !

danielac spune:
Ai procedat corect si sper s ai bafta in continuare!
Dana si Diana-Maria
http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac
madelaine spune:
Esti de admirat cit ai fost de curajoasa , pentru ca ai refuzat totusi o oferta generoasa. Cred ca ai procedat foarte bine tinindu-te tare.
Dumnezeu te ajuta sa stii , nu-ti pierde speranta , dupa ploaie si furtuna mai vine si vreme buna.
Pupici 
Madelaine si cei trei muschetari
tora97 spune:
desi nu ti cunosc povestea am dedus o
intr adevar esti de admirat in situatia in care nu ai deocamdata alta alternativa...
dar in mod sigur dupa ce s ar fi vazut cu sacii in caruta nu ar fi uitat umilinta de a te fi chemat inapoi si te ar fi zburat iar. hotarirea ta a fost f inteleapta
succes
Puck spune:
Draga Ariel,
Iata un capitol din viitoarea mea opera "Amintiri de pe vremea cind lucram la PRO TV": iata un mic exemplu din propria-mi experienta: un om poate semna o conventie civila de o suma X pe o perioada determinata apoi, desi lucreaza TOATA acea perioada, totusi se hotaraste sa anunte ca nu mai suporta. Consecinta: ti se da numai o jumatate din suma, pentru ca, de vreme ce pleci asa de repede, primele tale doua saptamini de munca se pot considera, la o adica, drept... probe.
Ce zici?
camelia-daniela spune:
Dragä Ariel,
nu pot sä-ti explic, de ce nu mä bucur la fel de tare ca ceilalti, cä le-ai räspuns cu aceeasi monedä!!!
Totusi, incerc sä-ti descriu, cam cum as fi fäcut eu: nu sint credincioasä, dar o regulä de bazä la mine, este sä stii sä "ierti", in astfel de cazuri.
Eu as fi acceptat intr-un final, la al 2-lea telefon din partea patroanei, dar numai la conditiile mele.
Adicä, cei 200 $, carte de muncä, bani de papa si celular, pe care mi le promisese deja, plus un contract de angajare pe o perioadä de ani de zile, sau cum se procedeazä in Ro...nu stiu exact, pot numai sä bänuiesc...cu o limitä de peste 5 ani, in care nu are dreptul sä mä concedieze, iar dacä mä concediazä, trebuie sä pläteascä restul de bani pe care ti i-ar fi dat ca salariu pinä se termina perioada de restrictie, cu un concediu barosan s.a.m.d.
Explicatia ar fi fost, cä esti o persoanä serioasä si vrei sä fii sigurä pe situatia ta, pt cä ai si tu copil si in al 2-lea rind, le intelegi situatia si-ti calci peste mindrie, ajutindu-le, dar numai in acest caz.
Poate e prea tirziu pt. o astfel de discutie, dar nu se stie niciodatä!!
Chiar dacä nu esti momentan presatä de situatia ta, nu stricä niciodatä sä ai ceva sigur in buzunar!!
Este decizia ta, si dacä tu te simti mai bine asa, e perfect!!!
Acum iti merge mai bine d.p.d.v. psihic, dar material, stai tot pe loc si pe o perioadä mai lungä de timp, nu poate fi constructiv!!!
Si incä ceva: sä stii cä eu sint convinsä si m-am convins de nenumärate ori, cä existä intotdeauna o "räsplatä" pt. astfel de oameni. Dar in momentul cind sint la pämint, le intinzi o minä de ajutor, ca sä se ridice, dar de data asta, cu diplomatie, färä supärare si cu cärtile pe masä.
Te pup, Cami.