stie cineva?
Probabil ca unii dintre voi cunoasteti foarte bine trupe si cantareti celebri, mai ales aceia care asculta foarte mult muzica.
Deci, eu as vrea sa stiu numele cantaretei care a preluat ideea muzicala din baletul " Lacul lebedelor" si a transformat-o intr-o melodie super faina. Tot ea, inainte de a scoate aceasta melodie( nu stiu titlul), a mai scri o piesa tot inspirata din ceva cunoscut( cred ca era Bach). Ma poate ajuta cineva? Daca as putea v-as fredona-o, dar nu se poate, iar pt mine este foarte important sa aflu numele cantaretei si de asemenea si titlul piesei.
pupici
Crinuta
Raspunsuri
lilach spune:
Poate sa fie Emma Chaplaine? (nu sint sigura ca asa se scrie numele de familie)
"Un sfirsit e un inceput..."
ella& laura,andrei,andra
Oana_B spune:
Crinuta, am dat si eu o cautare si este soprana Emma Shapplin. Nu ma pricep la muzica clasica sa zic daca ce am ascultat e ceva din Lacul Lebedelor sau Bach, melodia pe care am ascultat-o se cheama "Spente Le Stelle". Am cautat cu Windows Media Player, are trei albume: "Eterna", "Carmine Meo" si "Discovering yourself", iti da si titlurile la melodii, poate ca daca le asculti o sa stii pe care o cauti. Mai mult nu stiu sa zic, ca nu ma pricep.
Oana_B
crinuta spune:
Oana, nu este vorba despre Emma Shapplin. Cantareata respectiva nu este soprana. Sunt tare suparata. Ce ma fac? Cum dau de ea?
Crinuta
Dall spune:
Buna Crinuta,
in ultimii ani au incercati mai multi interpreti de muzica usoara,sa adauge in ritm ceva mai deosebit ,pt a atrage atentia ascultatoriilor.Asa au aparut multe piese care au in baza titluri celebre.
"Spune" macar citeva detalii de care iti amintesti...vre-un an in care a aparut??.Sau poate ai vazut video-clipul si iti amintesti cum arata cintareata??Sau poate iti amintesti in ce directie mergea ritmul nou...Rap??,Soul??,Pop??.
Stiu de o cintareata a caror melodii au citeva coincidente cu ceea ce descrii tu ,aici...as dori insa sa stiu mai multe,poate te pot ajuta sa nu mai fii trista
Cu drag
"o noua membra"
Oana_B spune:
Serioooooss? Uff, n-am nimerit-o. Mie mi s-a parut logic ce a zis Lilach, cine putea sa faca un remix dupa Lacul Lebedelor si Bach, e mai greu sa faci muzica usoara din clasica...ufff, imi pare rau.
Oana_B
crinuta spune:
L-am intrebat pe un DJ, si se pare ca este vorba despre Sarah Brighton. Eu inca nu am verificat. Problema este ca nu am titul melodiei, dar o sa ma descurc eu cumva. Sa speram ca Dj-ul nu s-a inselat.
CRinuta