Primesc indemnizatia din luna august. De la societatea unde lucrez am fost informati de catre contabil ca suma pe care o primim acum este numai pina in luna decembrie. De la 1 ianuarie spun ei , s-ar aplica noua lege care spune ca toata lumea primeste 85% din salariul mediu pe economie.
Eu am inteles ca cei care s-au incadrat cu contractele inainte de 17 martie ac primesc aceeasi suma timp de 2 ani.
Poate sa ma lamureasca si pe mine cineva.?
Vei primi in continuare aceeasi indemnizatie, la care se adauga eventuale indexari.
Sfatul meu este sa citesti si subiectele stick din topul forumului cu probleme legislative.
Multumesc mult.
Am incercat sa citesc ce mai e pe form , dar a fost o zi proasta a providerului meu de internet si s-a miscat groaznic tot asa ca ...
Eu am cerut la CNPAS modul de calcul oficial,pe care nu l-am primit dar mi s-a trimis legea la care se incadreaza CIM si CIC si s-a subliniat ca acesti bani ii voi primi pana cand BB face 2 ani,asa ca aceasta situatie e si la tine.
In caz contrar poti depune o cerere cu doleanta la CNPAS si sa dai o copie cu raspunsul primit la firma unde lucrezi.