Cum sa scapam de burtica?
Raspunsuri - Pagina 3
mmihaela spune:
La mine a fost mai trist, am luat vreo 37 kg, am 'lasat' vreo 12 la nastere, dupa care le-am pus glorios, la loc, pe vremea alaptatului...
M-am apucat mai greu de sport, dupa cezariana, dar uite ce fac acum:
Culcat pe spate, picioarele indoite usor, ridicari ale capului - 45 grade, cu mainile sub ceafa. Ridicari ale picioarelor, tot in 45 grade, cu mainile pe langa mine, pe covor, sau sub fund.
Pe un cot, pozitie laterala, piciorul de jos indoit, cel de deasupra sus-jos, mana cealalta pe langa corp, in spate.
In patru 'labe', ridicari ale cate unui picior, in spate si lateral, apoi combinat.
Iar culcat pe spate, in prima pozitie, ridicari de bazin.
Nu ia mult, si are efect!
Taty spune:
In primul rind trebuie inceput cu eliminarea unor "magarii" (cum zice sotul meu) din alimentatie: sucurile de orice fel care sunt cel mai mare dusman al siluetei, dulciurile, apoi prajelile, carnea grasa, piinea alba care trebuie inlocuita cu graham...seara nu se mai maninca dupa ora 7.
Curele de slabire sunt f. periculoase si nici nu au efect, ati auzit nu de putine ori probabil persoane care au slabit, bine mersi, dupa care au pus la loc, poate chiar mai mult. Solutia este echilibrul, alimentatia sanatoasa cu multe fructe, legume, multa apa, infuzii (care "curata" organismul pe dinauntru) si eliminarea unor "vicii" de gatit (prajeala, sosuri, folosirea semipreparatelor, conservelor etc). Intr-o cura de slabire ceea se pierde in special este apa din organism, tesut muscular (care are rolul de a arde grasimile, deci dati-va seama de unde ne ingrasam si mai mult dupa) si in ultimul rind abia tesut gras. Ceea ce am propus eu a fost experimentat si chiar daca este un angajament cu tine insuti pe termen lung, merita, cineva din anturajul nostru a pierdut aprox 7 kg in 3 luni si continua "dieta" care de fapt devine un stil de viata.
Chiar si eu si sotul meu, desi nu avem (inca) probleme cu greutatea cind am schimbat macazul spre aceasta directie, am simtit ceva scadere de kg...
Noi, fiindca ne permitem inca mai facem si ceva dulce din cind in cind, dar folosim ori zahar negru ori miere combinate cu faina integrala...orice mica schimbare conteaza...am inlocuit total uleiul de floarea sorelui cu ulei de masline, inclusiv maioneza o fac cu el , adaugind si putin iaurt...
Si nu in ultimul rind sportul....este o conditie esentiala!
Sa vad daca mai fac eu teorie dupa ce o sa vina si la noi barza, caci ne pregatim sa-i facem invitatia!
Pupice si silueta dorita fiecareia!
Taty
eli spune:
Am pus imaginile animate cu exercitii de pe forumul francez http://www.elle.fr/affiche_or.php?id=1210&page=1 aici http://briefcase.yahoo.com/flakeherald , imi cer scuze ca le-am pus in briefcase si nu in photos album si ca trebuie mereu sa apasati pe back. Cand am timp poate o sa le schimb.
Eli de si