"accidente" epidurala

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papy spune:

adriana,cand ai nascut tu?ca si mie mi-a oprit epidurala,au zis ca o opresc ca sa simtim contractiile cand vin ....vreau sa-ti spun ca si pe mine m-a durut cand ma nascut cu toata epidurala mea ,dar cred ca daca nu as fi facut-o durerile ar fi fost insuportabile,eu una nu cred ca as fi rezistat sa nasc fara epidurala

din ce este alcatuit sapunul?sapunul e alcatuit din mai multi clabuci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Am nascut anul asta in aprilie...in USA
La mine contractiile nu au fost foarte dureroase....am mai spus...iar cand am ajuns la momentul de impins...s-a dovedit ca era ditamai si nu putea sa iasa...imi venea sa-l pe doctor...am impins o ora jumate, cu durerile alea groznice..pana cand, nu stiu cum, dar a binevoit sa-si faca loc si sa se strecoare...

Acum suntem bine mersi amandoi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

angiva ai dreptate cu rahi...eu am amortit complet abia cind m-au cusut. am facut destul de urit ...si dr la rindul lui l-a bestelit pe anestezist.

Nu conteazä ce-ai pierdut...Conteazä ce-ai câstigat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexandra spune:

Nu confundati rahianestezia cu anestezia epidurala. Amandoua se fac in coloana, dar rahianestezia este mai profunda, acul patrunde in spatiul rahidian. Dupa intepatura se scoate acul si gata, anestezia e facuta. se lasa de multe ori cu durere de cap dupa. Anestezia epidurala e "mai superficiala", acul nu se scote din coloana iar anestezistul care sta langa tine tot timpul mai adauga anestezic din cand in cand printr-o seringa care e legata cu un furtu la acul din coloana. Nu are efect atat de indelugat si nu se lasa cu dureri de cap (cel putin in cazul meu, am facut si una si alta si am simtit pe propria piele ce inseamna fiecare).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fabi spune:

Fetelor si eu am avut epidurala sau ma rog nu stiu exact ce a fost pt cezariana dar asa dureri am avut de nastere, cand mi-a facut in coloana ,epidurala ,ca nici n-am simtit-o, pentru ca am facut cezariana de urgenta si...dar nu inteleg de ce la unele tot cu cezariana le-au facut epidurala si la altele anestezie totala?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Draga Fabi,mie mi-au facut anestezie generala pentru ca aveam febra,deci banuiau o infectie,iar in cazul asta nu se umbla la spatiul peridural(parca asa se spune),pentru ca risti complicatii.

corina & anna cea mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

Alexandraaaa...unde ai nascut? si cu cine? A fost fain cu epidurala, nu?

Luizax - karkotash shef!

Mergi la inceput