"accidente" epidurala

"accidente" epidurala | Autor: Luizax

Link direct la acest mesaj

A auzit cineva de accidente la epidurala? adica satz bage acu pe unde nu trebuie...sau sati atinga ceva aiurea?
Mie imi e cam frica, desi ideea de epi e fffffffff tentanta (am nascut fara). Si se zbarleste pielea pe mine cand ma gandesc ca vara unu acu la mine in coloana...pe langa maduva spinarii...huh.....

Luizax - karkotash shef!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

eu am facut anestezie dintr-aia cind m-au operat de apendicita. e un ac de am crezut ca ori sunt eu cit china, ori vor aia sa iatsa prin stomac tot timpul am trait cu spaima ca vor atinge vreun nerv. aflasem o gramada de povesti nasoale...dar continui sa cred ca erau numai povesti.oricum cert este ca am ramas cu niste dureri infernale decap. ideea e ca nu trebuia sa ma misc nu stiu cite ore iar eu dupa 2 ceasuri eram la buda.
päpä

Nu conteazä ce-ai pierdut...Conteazä ce-ai câstigat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

epidurala e cretinitatea aia e anestezie in coloana,nu????

Nu conteazä ce-ai pierdut...Conteazä ce-ai câstigat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

da papa, aia e! Dar daca zice lumea ca e OK...insamna ca e o anestezie sigura! Eu ma bazez pe asta....brrr

Luizax - karkotash shef!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Eu o voi face in curand si iti voi spune daca voi avea ceva accidente...din cate stiu eu, n-am auzit....e un loc precis unde se face si cei care o fac "se presupun" a avea experienta...oricum tu mai ai parca pana la experienta propriu-zisa, nu?

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Luiza, aici in Germania, sau cel putin in München, putine sunt femeile care nasc fara peridurala.Peridurala este o procedura uzuala la nastere.Eu n-am auzit de nici un accident.Am avut si eu parte de peridurala si te asigur ca nu regret, a fost fantastic!Prima data mi-a anesteziat putin locul si abea apoi a facut anestezia propriu-zisa.Nici nu stiu cand m-a intepat!N-am simtit nimic!Trebuie doar ca anestezitul sa fie foarte bun si pacienta cooperanta.Se face intr-un anumit moment (acum nu mai tin minte care...) si trebuie sa-i spui exact anestezistului ce simti, altfel poate da rateuri.Mie asa mi s-a explicat.Deci, daca ai incredere in anestezist, fa-o linistita ca merita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

haha kristin..da, mai am..ca ceilalti 2 bebei pe care am de gand sa-i fac sunt inca in faza de negocieri. Porma o sa fie in faza de priect...porma ii fac si gata :))))) Dar ma racaie epidurala asta, am pretene care au facut si au zis ca e super!!! Dar io vreu sa fiu informata inainte sa fac ceva! :)

Luizax - karkotash shef!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Papa,

Si eu am facut-o la operatia de apendicita, la nastere e totusi putin diferita din cate am auzit eu .... oricum de simtit nu simti nimic, asa ca don't worry...

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Mai da cine va pune sa va uitati la ac? Eu habar n-am cum arata acul si mi s-a zis ca rateurile se pot intampla doar daca anestezistul e...beat! Sansele sunt foarte mici sa greseasca anestezistul ceva.... Cum simti? Ca o injectie.... Nimic rau. Si o injectie e doar...o injectie indiferent unde ti-o face.
Apoi incepi sa simti incet incet o caldura placuta la talpi semn ca incepe amorteala....si in 5 minute nu-ti mai simti jumatatea de jos a corpului. Inainte de a-mi face epidurala mi s-au facut analize: si de sange, la inima....m-au controlat bine de tot.
Cam asta ar fi.... Curaj gaina ca te tai!

Adela

Sarbatori Fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Eu, pentru cezariana, am avut o rachianestezie, care este ca o epidurala, dar mult mai puternica. Acul il baga si mai profund iar efectul este imediat!
Dar eu n-am vazut acul, oricum, in durerile alea vroiam doar sa scap mai repede!
Si am aflat ce tip de anestezie mi-au facut dupa aia, ca altfel ce frica mi-ar fo fost !!!
Accidentele, oricum, sunt extrem de rare.

O&A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Adela,

Cred ca si tu ai avut acelasi tip de anestezie ca si mine, daca in 5 minute ai amortit. Cica asta se face in mod sistematic pentru cezariana, pentru nastere pe cai naturale se face o epidurala mai "lejera", ca sa poti totusi sa impingi, iar ea isi face efectul cam intr-o 1/2 de ora.

O&A

PS: erata la celalalt mesaj: fi in loc de fo

Mergi la inceput