Nasterea naturala si sexualitatea

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ungureaa spune:

Dragele mele,
Uf ! Cred ca mai fac un copil ca sa-l nasc natural ! M-ati incurajat !! Eu am nascut prin cezariana, am inceput viata sexuala cam doua luni dupa interventie (primele 6 sapt. am avut singerari deci...nu ne-am atins), dar pina si acum, la 24 de saptamini dupa nastere mi-e cam greu, lubrificarea e la 0, daca nu utilizez lubrificant suplimentar, ma doare (e strimt tare acolo, asa cum a fost intodeauna). Doctorul mi-a spus ca din cauza ca alaptez, lipseste un hormon care ajuta la lubrificare si destinderea vaginului. Ce ma fac ? Noroc ca sotul nu e prea iepurash, dar si "nu azi, miine" are o limita ...
Astept experiente si sfaturi !

Adina si Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Dragele mele,

Eu intru in categoria mamicilor care au nascut prin cezariana. Totusi, vreau sa va zic ca si in acest caz situatia este diferita dupa nastere. Intr-adevar, din cauza alaptatului, lubrifierea este minima, si pentru noi reluarea vietii sexuale a fost cu "aditivi". apoi, celelate probleme pot aparea si iun cazul nasterii prin cezariana, pentru ca si noi am purtat un copil, chiar daca n-a "iesit" pe unde trebuia!
insa medicul ne-a avertizat de la inceput (adica la controlul de 6 saptamani) asupra dificultatilor pe care le putem intampina, iar sotul a avut toata rabdarea din lume si lucrurile au mers excelent. In plus, el i-a anuntat si pe taticii care au urmat cum sta treaba si eu vad si in asta un punct castigat. Oricum, sfatul meu este sa discutati deschis cu sotul si sunt convinsa ca lucrurile se vor optimiza.

va pup, si va doresc sa va mearga toate bine,
Boga

P.S. In legatura cu Nano, ceea ce am vrut eu sa-i scriu (dar subiectul a fost inchis) este ca in loc sa se planga de ce s-a intamplat, trebuia sa fi discutat cu sotia si chiar cu medicul acesteia ... dar acum am inteles ca e prea tarziu, sunt deja despartiti. Nu mai conteaza, din pacate.

Mergi la inceput