Bebelusi de mai 2003 (10)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Buna, mamicilor, sa scriu si eu repede, macar ceva din ce aveam de spus, ca acusi plange bb sa-i dau papa si iar nu reusesc sa mai comunic cu voi.
Parpalak, eu ii dau seara cerealele, cam pe la ora 22 ca completare la masa de seara ca sa-i tina de foame peste noapte (aiurea, pe la 1-2 cere iar). Ii dau orez de la Nestle, din cel de care am primit un plic acasa, apoi am cumparat o cutie care cred ca o sa-mi ajunga pana trecem la mancare de 6 luni. Ii dau cu biberonul, nu prea gros. I-am marit portia la 80 ml si vad ca-i da gata si p-aia, i-o trebui mai mult? Nu-i mai ajunge laptele meu?
Cu serialul m-ai cam desumflat, nu-mi plac deloc filmele cu crime si violenta, si la noi sunt o gramada, abia gasesc ceva mai pasnic de urmarit.
O intrebare: voi le dati in fiecare zi cam acelasi meniu? Adica si supa si fructe pasate si suc? Eu nu reusesc sa i le dau pe toate intr-o zi, daca ii dau supa nu prea mai am cand sa-i dau fructe sau invers, nu mai zic ca la branza inca nu am ajuns. Aud ca ar fi timpul sa trecem la carnita in supica, cica mai intai numai zeama apoi si carnita (pui) pasata. Dar cu laptele ce fac?
Korina, nu-ti inchipui cat seamana situatia ta cu a mea, doar ca Alexa mea e clasa a 3-a dar tot mi-a scos peri albi. Ai mare grija cu nervii, si eu sunt la fel, dar dupa 2 ani de scoala vad cat rau am facut. Te rog invata macar tu din greseala mea, nu tipa la copil, nu-l jigni, nu-i zdruncina increderea in el, stiu cat e de greu, eu tot nu reusesc dar poate macar tu. Dac vrei sa mai discutam despre cei mari scrie-mi pe privat sau sa deschidem un subiect la "copii mari" (nu mai stiu exact cum se cheama).
Daiopri, flacaul tau e cu trei zile mai mic decat Ilincuta.Ce si cat ii dai sa manance? Sta in fundulet?
Hai ca mi-a pus-o sotul pe imprimanta, sta ca pe bancuta, ma streseaza sa inchei scrisul si sa-mi reiau atributiile, gata, mi-ajunge 1/4 ora. Poate reusesc sa revin dupa ce-i culc pe toti.
Parpalak, am vazut ca esti online, te-as fi invitat la chat dar nu am timp acum. Fetelor, haideti sa vorbim si noi pe chat!
Pupici. Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Dana, eu nu ii dau mai nimic. Deabia am ajuns la o lingura de cereale seara, pentru adormirea flamangiosului (dar nu mai tine).
Tot Nestle. In rest i-am mai dat ceva banana, dar putin, doar o lingurita. In rest titi sa traiasca:)
Sta in fundulet, dar nu prea mult nesprijinit. Pica in nasuc. Si nici nu stiu daca sa il las mai mult.
Acum ma gandesc ce sa ii mai dau, ppoate nu mai vrea si noaptea, desi dupa ce va citesc ma lamuresc ca nu am scapare.
DanaMario, mersi mult de informatie. Doctorita mea, tot zice ca e gratis vaccinul. eu nu ma supar, dar mai bine mi-l facea acusi, pana nu se rasgandeste:)

Multi pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Dana, pai crima nu ne-o arata, doar investigarea ei.. Tot felul de lampi, prafuri, microscoape si calculatoare.. Iara criminalii isi imagineaza ca scapa.. hehe..

Sanatate la bebei si mamici.

Mergi la inceput

Asaaa, acum am si eu timp. Am potolit boboaca cu tzatza si 100 ml lapte Nan cu 3 masuri de cereale. A lins tot si mai sugea si aer. Apoi s-a intors pe partea dreapta, a bagat nasucul in aparatoarea de la gratii, si a adormit, asa doarme mereu.
Aha, Parpalak, magandeam eu, erau muuulte seriale in stilul asta, ma pasionau si pe mine candva, imi placea ca mereu se termina cu bine si criminalii erau prinsi si pedepsiti. Acum nu prea mai am rabdare sa ma uit la tv, mai ales de cand cu forumul asta, iar cand ma uit vreau sa vad ceva actiune dar "fara violenta", cum e "Spitalul de urgenta" sau Chicago hope" sau ceva gen viata unei familii sau comunitati.
Daiopri, si Ilincuta cam tot asa sta, se balangane pana pica in nas, dar ii pun o pernuta pe picioare si pe ea jucarii si ii place. Nici eu nu exagerez ca e prea devreme. Are o noua pasiune: fata mea, ma ciupeste cu manutele de buze, nas, obraji, ba chiar ar baga si-n ochi degetele sa vada cum functioneaza, dar cel mai mult ma amuza cand se repede cu gura cascata sa ma suga, dupa ce m-a pipait bine vrea sa ma cunoasca si cu gura. Si vorbesteee, ii merge gura intr-una cand e in toane bune.
Korinna, si mai semanam la ceva: nici eu nu am ajuns la control la ginecolog, si mie mi-e frica de cancer de cand soacra mea a murit de cancer de col. Amana mereu, nu-mi vine de loc sa ma duc dar trebuie sa fac odata pasul.

Hai pe chat, care mai sunteti pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy spune:

Vorbarete mai sintem fetelor! Scriem nu ne incurcam! Nu stiu ce ar fi iesit daca am fi putut sa ne intinim cu toate! Atunci sa vezi discutii la greu!

In seara aceasta Francesca a facut 37 de grade si i-am dat cite ceva contra febrei! Si mie mi-a mincat mai putin! Chiar a facut si doua scaune mai moi! Sa fie oare din cauza vaccinului?

Daiopri sa-ti traiasca mogildeata si la cit mai multi ani!
V-am pupat!

http://community.webshots.com/user/luminitafeodorov

Lumy

Mergi la inceput

Pai, Lumy, nu e cam tarziu sa fie de la vaccin? Stiu ca reactiile sunt in primele 24 ore. Nu vreau sa te sperii, dar vezi sa nu fie altceva, rosu in gat sau vreo otita. Fi cu ochii pe blonduta. Sanatate!
Vad ca ne cautam pe chat da nu ne nimerim de loc, poate alta data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Lumy,
Multumim de urari! Si voua va dorim numai bine si la mai multe papici.
Are cineva din greseala Cutiuta muzicala 3 in mp3?
Sper ca nu gresesc intreband?

Pupici,
D&C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

quote:
Originally posted by korinna

.Sotul meu mai noi ma alinta:"pinguinul"..cica-s mica si grasa si merg ca un pinguin.
!!

KORINA mamica x 2

http://poze.acasa.ro/poze/album?id=408
http://poze.acasa.ro/poze/album?id=457

Pe mine sotul ma alinta si mai frumos: imi zice delma.
Astazi a papat si Elena mea putina supica. Vorba Danei, daca incerc sa-i dau si supa si suc si cereale, cand mai papa lapte?
Voi ati auzit ceva de pete din nastere la bebei? Nu merge cautarea si nu stiu unde sa ma uit daca mai are cineva asa ceva. FAta mea are niste pete ca niste vanatai si nu dau semne sa-i treaca. Din fericire sunt pe fundulet si nu se vad decat daca

Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste

http://community.webshots.com/user/adrianacalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Hm! Mie imi tot repeta sotul sa nu mai mananc paine si dulciuri...Eu nu-l prea ascult! Si rau fac!

_ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Adita si Joshua are la ceafa si tot intreb doctora la fiecare control si-mi zice "o sa-i treaca stai linistita".
Ce-i drept i-au mai trecut putin sint mai putin rosii si-i tot creste parul acum si le acopera si nu se prea vad.
Dar de avut le are mie mi-a zis ca-s datorita faptului ca eu am nascut vaginal si-i de la impins ... acum stiu si eu.

La inceput era ca o pata rosie acum sint mai multe rasfirate si pale daca te uiti atent le vezi

Va pupici
Dana si Joshua

Mergi la inceput