Sugestie

Sugestie | Autor: joxy

Link direct la acest mesaj

Intro:
Moderatorii acestui site sunt persoane onorabile si responsabile.. nu ca noi restul membrilor, iar aceasta este o sugestie si nu un reprosh!

As vrea ca atunci cand un subiect este mutat / sters... in mesajul care il primim pe mail sa fie inclus si numele moderatorului care a facut acest lucru.

"Hello joxy

Mesajul tau pe Desprecopii.com forum.
Cu privire la - .............

A fost mutat de .... la
http://desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=....."

Sa stim si noi pe cine sa injuram... nu?!, vorba vine.. mi se pare ca acest lucru ar adauga un plus de decentza si raspundere intr-o anumita directie si ar scoate din anonimat actiunile de pe forum acolo unde sunt mai multi moderatori.

Pararea mea! cand faci un lucru responsabil... te semnezi! sa vaza lumea!

Cu respect,
Florin

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica spune:

hehehehe, si io care eream convinsa ca vrei sa propui sa puie pe sait īn fiecare saptamāna la sarbatoriti pe una de'o cheama Monica, ca sa se isterizeze aia pāna cedeaza nervos definitiv si ireversibil! :-))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

quote:
Originally posted by monica

hehehehe, si io care eream convinsa ca vrei sa propui sa puie pe sait īn fiecare saptamāna la sarbatoriti pe una de'o cheama Monica, ca sa se isterizeze aia pāna cedeaza nervos definitiv si ireversibil! :-))))

Otilia&LaAdelita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dede spune:

Daca se doreste neaparat identificarea moderatorului care a mutat un subiect, aceasta se poate face foarte usor citind "amprenta" sa din finalul primului mesaj din cadrul topicului.
Mailul este generat automat, asa ca nu exista nici o posibilitate pentru moderatori de a-si preciza numele in clar. In plus, nu vad de ce ar aduce asta "un plus de decenta"?!?!
Cat despre responsabilitate vs. anonimat, am putea discuta la nesfarsit - totusi, eu plec de la premiza ca toti membrii sunt sunt persoane onorabile si responsabile.
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Dede !
Mei Joxy mei si io primesc mailuri cu "subiectul a fost mutata.." si daca-s asa de curioasa sa vaz pe cine-njur ma uit pur si simplu la primul mesaj din cadrul subiectului,unde dedesubt,cu litere micutele asea,scrie cine-a comis-o!Destul de decent si responsabil zic eu!

Irina & Vevemica & margica din burtica

Mergi la inceput