BB-ul meu are colici..pana cand!?

BB-ul meu are colici..pana cand!? | Autor: Monica_PH

Link direct la acest mesaj

Asa cum spuneam , al meu baiat care are aproape 3,5 luni, are colici.
Cateodata e fff grabit la masa si inghite mult aer, cateodata sucul de morcov ii produce gaze...
Cand scapam de ele, cum scapam de ele, si mai ales ma intereseaza daca acestea vor trece odata cu diversificarea hranei.
Poate suferi de vreo boala?
Daca nu trec colicile dupa varsta de 4 luni inseamna ca e bolnav?
Ce putem face in aceasta situatie?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Draga Monica nu trebuie sa te sperii. BB Andy a avut colici pana la 4 luni. Copilul unei verisoare a avut pana la 7 luni.Nu este o regula pana cand va avea. Eu i-am inceput diversificarea lui Andy pe la 4 luni si ceva cu suculet de morcovel(care nu-i prea placea) si de portocale.De-abia pe la 6 luni a inceput sa pape altceva.Nu stiu cum dar i-au trecut rapid colicii.Eu ii dadeam Sab Simplex aproape in fiecare zi, si ceai pt colici Baby Calm, pe care din obisnuinta i-l dau si in ziua de azi(acum are 7 luni si o saptamana).

Dana&bb Andy

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

Sunt bb care au colici pana pe la 6-7 luni. Incearca sa-i dai Sab Simplex sau Bonissan.
Nu cred sa fie bolnav. Consulta un medic ca sa stai linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela-Z spune:

Eu zic sa nu te ingrijorezi. si noi am avut colici pana mai tarziu. Ne-a mers f. bine cu ceaiul bebe calm, pe care il bea fara zahar.
Ela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochinegri spune:

Culca-l burta lui pe burta ta ! Vezi sa nu-l scapi daca adormi! La mine altceva n-a mers. Oricum ... in cateva zile o sa treaca .... mai rabda un pic.

mama L, cea mai mica problema sunt colicii, cand scapi de ei !

Mergi la inceput