Buna fetelo .Sunt foarte fericita ca plec acasa in Romania mai am 4 zile si imi iau zborul .Cine poate sa-mi spuna cum este vremea pe acasa prin Brasov ca nu prea stiu cu ce sa ma imbrac si cu ce s-o imbrac pe feteita mea ca nu am mai plecat niciodata in luna octombrie acasa si nu stiu cam cit de frig este.Mai sunt mamicai cu copii sau mamici cu burtici care pleaca acasa in luna octombrie? Niponel si Emmytsu from
Am vorbit ieri cu ai mei la telefon si se pare ca noaptea a dat bruma, sint la 4-5 grade, iar ziua e caaaald de tot.. Deci ia haine si-si. Desi as inclina mai degraba spre mai multe haine mai grosute, ca inspre toamna ne indreptam..
Sanatate la bebei si mamici.
Haide, Niponel, ca-ti spun eu, ca tocmai ce locuiesc in zona (de fapt in Sacele, da' tot aia e): dimineata si seara e frig bine, in timpul zilei cam 15-17 grade (prognoza pe saptamina asta). Saptamina trecuta a fost mult mai cald in timpul zilei, dar s-a terminat cu distractia. E bine sa va luati haine tip "varza" - puse una peste alta sa tina cald, dar sa poata fi date usor jos in caz de nevoie. Oricum, sa nu va lipseasca o geaca/jacheta groasa de cap de om si incaltaminte de toamna. Prognoza pentru viitorul apropiat este vreme inchisa si rece cu ploi.
Pupici si calatorie placuta!
Livia
I brasov e frumoasa vremea acum.
Dimineatza e destul de rece dar in timpul zilei se incalzeste.
E soare si placut.
Bine ai venit!