Formula 1
Raspunsuri - Pagina 2
EDDY spune:
Dupa ce am tot tras de mine sa ma tzin treaza pina la cursa...cre'ca inainte cu fro juma' de ora de start, m-o palit somnu'!Am vazut shi io azi ca shoarecu' a cishtigat(sorry Parpalak,da' nu-l inghit nici cu 1 kg de lamii) .Shi apropos de ploaie:cre'ca te-a auzit Dumnezeu mey Parpalak,caci a dat azi o ploaie cu fulgere shi toata garnitura...sau vrei ploaie la Suzuka ?
Hai la toate iubitoarele de F1 shi sa-l vedem pe David Coulthard in fruntea clasamentului de la sfirshit de sezon
Eddy & Antonia Naomi
parpalak spune:
Pai d-aia ziceam ca-mi place de Schumi pe ploaie, ca pe ploaie cistiga detasat!!! :) Pai de pe locul 6, la peste 20 de secunde de locul doi! Daca asta nu-i maiestrie, atuncea nu stiu!...
Dana, atuncea, bine, sa ploua, dar numai pe pista! :)
Marina.. .. Noi in familie zicem ca mai bine sa-i dea lui Montoya un tractor, ca nu se descurca prea bine cu masina de curse.. :)
Sanatate la bebei si mamici.
Camelia spune:
Nu ma pricep, da-mi dau cu parerea .Schumi mare conduce (si mai) bine pe ploaie, cand si cauciucurile il avantajeaza.Si are o masina foarte buna.Trebuie sa recunosc, desi nu-mi place Ferrari de nici o culoare.Totusi, e un pilot de exceptie.Insa din cei doi frati Scumi, eu il prefer pe Schumi mic.Iar BMW are masini din ce in ce mai bune.Drept pentru care eu inca mai sper ca vor castiga locul 1 in clasamentul constructorilor.
Dar ce-aveti cu bietu' Montoya? In afara de faptul ca e cam impulsiv, cam zapacit si nu i-ar strica mai multa intelepciune, n-am nimic sa-i reprosez .
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor
carola spune:
mie imi place Montoya pentru ca este impulsiv.este un pilot destul de bun
de Da matta ce spuneti?
eu imi doresc sa nu ploua la suzuka pentru ca schumi e tare pe ploaie.
parpalak spune:
Bine, atuncea trotineta..
Nu-mi place cum conduce Montoya, ca mereu isi %^&* masina, cum de stie Ralf s-o duca pina la sfirsit (mult mai des ca Montoya)?
Sanatate la bebei si mamici.
Lidia spune:
Fetele, eu sunt fan invederat F1 de niste ani de zile ( de pe vremea lui Nigel Mansell... daca va mai aduceti aminte de el, cand a iesit campion cu Renault...) si sunt fan si mai invederat Ferrari si Schumi (am avut un welsh terrier pe care l-am botezat Shcumi...).
Schumi este un fenomen al formulei 1, in toate timpurile..... este un as al volanului si un tehnician deosebit. Diferenta dintre el si Mika Hakkinen (care si el a fost un pilot deosebit, aduceti-va aminte ca a devenit campion mondial dupa un accident aproape tragic in Australia) este ca Michael are o scanteie de nebunie... acea scanteie de nebunie care-ti da sange rece in situatii limita.... Montoya este si el talentat dar are 2 scantei de nebunie ceea ce este prea mult (as putea sa spun ca a doua scanteie de nebunie contine si o mare doza de aroganta, care nu are ce cauta pe pista.... a se vedea ce a facut cu Barichelo la Indianapolis....).
Kimi este tanar, are sangele rece al lui Mika, dar mai are de invatat. Dar are stofa de campion. David Coulthard nu are stofa de campion, el a fost si va ramane intotdeauna un locotenent, ca si Eddy Irvine. Barichelo este si el in acceasi postura. Sunt piloti care sunt facuti pentru podium si primul loc si sunt piloti care sunt facut a fi secondanti intreaga lor cariera..... ca si in viata!
Ferrari este singura masina din campionat facuta pana la ultimul surub de accelasi constructor. Deci din acest punct de vedere, jos palaria! Si mai ales nu uitati ca aceasta masina a crescut cu si sub ochii lui Schumi. Cand Ferrari a semnat contract cu Schumi (sau invers....), acestia (Ferrari) nu mai castigasera nici o cursa din 1968.....
Nu pot sa inteleg inversunarea celor care nu sunt fani Schumacher.... Se pare ca sunt 2 categorii (si numai 2) de fani forumla unu: fani Schumacher si cei care il urasc pe Schumacher... de unde inca odata reiese adevarata lui valoare..... Si sper din tot sufletul sa-l tina masina si cauciucurile la Suzuka si sa iasa campion mondial.... pentru ca actualul sistem de punctaj nu este foarte kosher: cum sa castige Kimi campionatul cu 2 curse castigate si Schumi sa iasa pe 2 cu 5 curse castigate!
Forza Ferrai! Forza Schumi!
PS: nu ma plictisesc nici la calificari....
Sa incerci sa-i multumesti pe toti... o tentativa ce se va dovedi imposibil de finalizat.
Lidia
mama de Dan Andrei (7 ani) si mitzi mic pe drum - 21 saptamani
al11exa spune:
...ei bine nu am crezut ca am sa gasesc asa marii discutii despre Mika Schumaher cum spun italieni.
E o poveste ampla , v-am descoperit fiind pe urmele Rodicai Ojog Brasoveanu , v-am rasfoit si uite acum am descoperit un topic cu un subiect drag mie.
Sunt mare fan al lui michael schumaher , cred ca este the ultimate champion...adica este campionul campionului intre toate sporturilor.
Este greu ca in secolul 21 sa scrii istorie sa faci istorie asa cum face el...si atunci cind le ai pe toate , le-ai gustat pe toate sa te impingi mai departe.
As vrea sa pot sa fiu si eu ca el in viata mea umila.
va pup si ma bucur ca v-am gasit
alexandra
Bobita spune:
La calificari, ma plictisesc, iar la GrandPrix nu ma uit ca sa cistige cine vreau io, sic. (schumi - este cu 3 zile mai mare decit mine, Capricorni in pole position, si pe podium cei dintai).
Daca ma uit pierde intotdeauna, dar ii tin pumni mereu, si mauit la reluari.
Sa fim fericite
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=224&cid=229