roshiile - noua arma de distrugere in masa?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Mie mie se pare ca si cei care arunca cu rosii intentionat sau nu, si cei care simt ca le primesc pe buna dreptate sau inchipuit, disputa mai mult decit vanitatea de-a avea dreptate intr-un anumit moment.
Plesu spunea ca in cele din urma ne putem recunoaste incompetentza in orice domeniu mai putin in cel moral. Cu alte cuvinte, e OK daca nu stim prea multe despre fotografie, denumire in latina la plante, sau gramatica atita timp cit din punct de vedere moral nimeni nu ne poate reprosa nimic. Dar poate tocmai pentru ca Plesu e barbat omitea vanitatea cea mai mare dintre toate si locul in care unei femei ii este cel mai greu sa recunoasca ca a gresit. In rolul de mama.
Multe din plecarile de pe site au fost legate tocmai de atingerea acestui punct sensibil. Am facut greseli in casnicie, la serviciu nu sint printre promovati, nu dau cu aspiratorul zilnic, si galustile ies cam tari, prietenii ma inseala si am de putine ori dreptate, dar toate le suport usor daca la sfirsitul zilei pot spune cu mina pe inima ca sint cea mai buna mama din jur iar ceilalti vad si recunosc asta!
Si pe buna dreptate as putea spune sint mamele atit de sensibile cind vine vorba de natura lor, pentru ca resposabilitatea lor e imensa. Orice tratat cartonat de psihologie o cheama responsabila si vinovata de orice i se intimpla copilului pina ajunge la virsta maturitatii si de cele mai multe ori si dupa. Ela punea un citat minunat la forumul de arte despre natura meseriei de mama, multumesc Ela din cind in cind ma intorc la el pentru resurse..
Nu stie sa-si faca prieteni adolescentul-nu a fost iubit deajuns in pruncie, nu stie sa-i pastreze-a fost coconit de mama prea mult, nu-si gaseste nevoile, mama l-a privit ca pe-o problema, etc. Daca toate ies bine, meritul e al copilului, daca ceva merge prost, mama n-a fost acolo cind trebuia.
De aceea ne simtim mereu cu o rosie virtuala pe freza.
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
[/quote]

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Dragä iubiiubi ( asa iti zic eu )...chiar asa de iubitoare esti???

eu cred cä ai pus prea multe intrebäri deodatä, si mä simt suprasolicitatä!!!
Sä nu dai cu rosii!!!
Subscriu celor spuse de scärmänus si Andrada...ele au lovit punctele pe care le-as fi "tratat" si eu!!!
Ca o observatie, de-a lungul lecturilor in Forum, am sesizat la anumite persoane o lipsä de diplomatie, tact, cum vrei tu s-o iei, care din päcate, a cintärit prea mult la cintar (repetitie nedoritä!! ), in formä de "rosii"!!!
Eu cred cä alegerea rosiilor este numai ceva sezonier!!!...poate in curind auzim de castane, dupä care de bulgäri de zäpadä...asta ca o interventie ilarä!!
Convingerea mea este cä alegerea vocabularului este de vinä, sau chiar intelegerea gresitä a mesajului, de cätre ceilalti...asta din lipsa explicitä a gindurilor celor care si le expun, sau din cauza cititorilor, care sar peste rinduri cu vitezä, färä sä gindescä prea mult la ce s-a scris.
Firul in patru, se poate despica in orice situatie...important este sä rämii la temä...de multe ori s-a deviat de la temä si asta a dús de cele mai multe ori la discutii cu schimburi de rosii...cei are scriu de rosii, ori sint nesiguri pe ei, deci pe pärerea lor personalä, ori nu acceptä contradictii!!!...dar acum repet deja ce s-a mai spus!!!
Din aceastä cauzä, s-a ajuns la simpatii si antipatii in acest Forum...si-mi pare räu.
Si eu am avut problemele mele, dar am judecat la rece ( ca intotdeauna!!) si nu m-as supära pe sat din cauza lui nea Vasile, care era in rajä!!!
Normal cä intilnesti päreri asemänätoare cu ale tale, dar si contradictorii...dar pentru mine rämine ca si pinä acum aceeasi devizä valabilä: " Tonul dä muzica".
Eu, dacä nu mä pricep, in primul rind nu mä bag...de ce sä derutez lumea???...sau cind mä mänincä limba, mä bag totusi, dar spun cä nu sint chiar in temä!!
De regulä, mie imi place sä fac glumite si sä rid ...dar am si eu momente cind sint mai abätutä, dar care din fericire nu tin prea mult...cä uräsc sä fiu inconjuratä de energie negativä, distrugätoare!!!

Pupici de la Cami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bogdana spune:

Sint de acord cu Camelia si cu celelalte fete
dealtfel
si as veni cu o mica completare:
SINT DE ACORD CU PARERILE CONTRADICTIRII DAR CU
JIGNIRILE NICIODATA!!
Si asta e un motiv pt care multe persoane au plecat de
pe forum.E cu atit mai frustrant cind ele sint permise
cind vin mai ales dintr-un anumit sens.
Parerea mea. Apar cumva rosiile:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Auch,
cred ca nu mi-am terminat gindul in mesajul dinainte. Vorbeam de sensibilitatea mamelor, dar sincer cred ca exista prea multe rosii si ca vanitatile se ranesc prea usor.
De curind cineva punea o intrebare onesta, cu zeci de precatutii, dar poate tocmai datorita atitor precautii, scinteia a sarit. Citeva i-au raspuns sincer, citeva s-au simtit lezate, altele au sarit in apararea celor care s-ar putea simti lezate, etc situatia s-a escaladat. In final nici nu se mai stia cit era singe pe bune, cit erau numai rosii tuflite cinematografic.
Consider deci ca iubi are dreptate, indiferent motivul pentru care ne aparam ideea, ar trebui sa incercam sa mentinem cit mai mult dezbaterile la nivelul a ceea ce sint, doar discutii, nimeni nu judeca persoane, nimeni nu se apara personal, doar idei, atit!
A




L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

nu, nici eu nu-s de acord cu jignirile. de altfel, cred ca nimeni nu e. ma refeream la rosiile alea comune, de gradina sau sera, nu de alea de 1 kil bucata, modificate genetic. :)

si eu sunt de acord cu tot ce s-a scris. pana acum (na' ca tin condica :)), solutiile ar fi: diplomatie, tact, alegerea "vocabularului", mentinerea dezbaterilor la nivel de discutii (constructive), indiferent de natura sau "temperatura" (scuzati rima) subiectului, modul cum a fost conceput (scris).

ps cami, esti o draguta ("iubiiubi"). din pacate, se mai trezeste "bubi" din cand in cand si-i mai zboara cate o... rosie... :)

pupici.

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

bine zis....iti trebuie curaj ca spui ce gandesti....altfel suntem niste capcauni...

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Sunt de acord cu voi fetelor.


Ruxi si Clara pisicuta, 1 an
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubi spune:

quote:
Originally posted by iubibubi



ps cami, esti o draguta ("iubiiubi"). din pacate, se mai trezeste "bubi" din cand in cand si-i mai zboara cate o... rosie... :)

pupici.

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi



adica io?????
bun subiect, de obicei nu ma bag in cele cu risc de rosii, desi mi se mai intampla fara sa vreau.
In afara de obiceiul de a arunca piatra (URAAAAT), eu cred ca explicatia o putem gasi si in greutatea de a ne exprima in scris!
Oricum binevenita aceasta discutie!
PEACE!

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=bubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

quote:
Originally posted by bubi



adica io?????



nooo, tu esti bubi bun!!!

pupici.

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

sobiektului asta i-ar sta bine-facut lipiciooooos.





Adela & Julia (1 an si 3 luni)

Mergi la inceput