Sa presupunem ca ma hotarasc sa citesc subiectul X care are in momentul de fata 3 mesaje. OK, il deschid, il citesc, si daca revin la acest subiect a doua zi si a crescut nr. subiectelor la 6, de exemplu, cand redeschid subiectul nu-mi arata decat acele 3 mesaje pe care le-am citit initial. Daca se incepe pagina nr 2 atunci pot sa citesc si restul mesajelor da pana atunci...nimic.
Acest fapt ma deranjeaza caci am si eu subiectele mele si nu pot sa vad ce-mi scrie lumea si nici sa astept pana se incepe o pag noua.
CE SE INTAMPLA?!?!?!?!?!?!?!?
Lorelai
Ce browser folosesti (Internet Explorer, Netscape etc)? Si ce versiune a acestuia (Mergi la Help->About ca sa afli)?
Aha, acum dupa ce am scris eu un mes am putut sa citesc. Folosesc Internet explorer.
Lorelai
Apasa pe butonul "actualizeaza" sau pe F5.
Ar trebui sa mearga!
Incearca si sa intri in Outils/Options Internet/General/Fichiers Internet Temporaires/Paramètres, o fereastra se va deschide si acolo ai sa gasesti:
Verifica daca exista o versiune mai recenta a paginilor inregistrate:
-la fiecare vizita pe pagina
-la demarajul lui Internet Explorer
-automat
-niciodata
Daca este bifat "niciodata" schimba cu "automat", click Ok (fereastra "parametri" se inchide), inca o data OK (se inchide si fereastra "optiuni Internet" si gata!
Succes!
Otilia&LaAdelita
quote:
Originally posted by Lorelai182003
uite, ca sa citesc mes otiliei tre sa pun mes asta stupid!!!
Lorelai