Asteptam informatii despre anomaliile inimii

Asteptam informatii despre anomaliile inimii | Autor: sandu

Link direct la acest mesaj

Buna ziua!
Sunt un viitor tatic amarat. Apelez la acest forum pentru a incerca sa gasesc raspunsul la cateva intrebari care ne framanta. Mai intai trebuie sa va spun ca nu ma pricep deloc la termeni medicali , asa ca o sa incerc sa detaliez problema asa cum am inteles-o eu.
Sotia mea este insarcinata in luna a 6-a si de curant a facut o ecografie speciala (pentru masuratori si detectarea eventualelor anomalii). Toate masuratorile au iesit normale, dar la inspectia inimii (pe ecranul ecografului apareau culorile rosu si albastru reprezentand fluxurile de sange) s-a descoperit un mic orificiu("sunt" dupa spusele medicului)intre doua camere ale inimii (cred). Doctorul (care a fost extrem de necomunicativ) a spus ca este foarte posibil ca acest orificiu sa se astupe singur pana la nastere sau in timpul nasterii (altceva nimic). Suntem foarte speriati de aceasta veste si , normal, dorim sa aflam mai multe despre aceasta anomalie. Poate cineva sa ne spuna mai multe despre ce se intampla si despre cum poate evolua acest defect? Am inteles ca in cazul in care nu se rezolva de la sine se poate ajunge la operatie!!!!?
Va rugam ajutati-ne!!!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Bine ai venit, Sandu! Imi pare rau ca treceti prin asta, dar nu disperati (poate nu a vazut bine la echograf). Au mai fost cazuri, dar s-au sfarsit cu bine, gaura s-a astupat inainte de nastere, iar in alte cazuri s-a rezolvat cu o operatie. Nu pot decat sa va zic sanatate multa si sa fiti optimisti. Pune subiectul pe generale, pentru ca aici intra mai putina lume, acolo sigur vei primi raspunsuri. Va tin pumnii!
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Vom incerca sa atingem si aceste subiecte in articolele noastre viitoare.

desprecopii.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandu spune:

Multumesc mult!!

Mergi la inceput