Sugestii pentru aniversare 4 ani
Raspunsuri - Pagina 3
Camelia spune:
Danke schön!
Ramane sa gasesc un Edeka.
quote:
Originally posted by albaquote:
Originally posted by Camelia
Alba, de unde ai luat blatul de tort si cum se cheama nemteste?
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor
Hallo Camelia !
Pai, blatul se numeste Biskuitboden,eu l-am luat de la Edeka Markt !
Ai nevoie de 3 blaturi,subtiri si deschise(helle),adica nu de alea maro!
***Alba***
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=alba
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor
she_wolf spune:
Buna!
Alba, iti multumesc foarte mult pentru sugestie.
Incepusem sa ma gandesc si eu la ceva cu fructe, frisca, etc...
Merci mult!
Claudia si Cristi
alba spune:
Pentru ca e vorba de onomastica copilashilor,trebuie cit mai multe retete sanatoase.
Cea de jos,este plina de vitamine si super gustoasa !
SARLOTA DE MANDARINE CU KIWI
Ingrediente:
3 kiwi, 2-3 mandarine, 12 portocale, 2 lamii, 2 banane, 60 gr. gelatina, 600 ml. apa, 450 gr. zahar pudra.
Prepararea:
Inmuiati gelatina 15 minute in apa rece. Puneti-o apoi sa se dizolve in apa calduta impreuna cu zaharul, in alt vas. Adaugati la acest sirop coaja rasa de la 2 portocale.
Stoarceti lamiile si portocalele si amestecati zeama cu siropul, apoi treceti totul printr-un tifon.
Umeziti peretii si fundul unei forme/vas cu putin sirop si bagati-o 15 minute la frigider. Curatati de coaja bananele si mandarinele si taiati-le felii subtiri. Tapetati cu ele fundul si peretii formei. Turnati restul de sirop peste fructe si tineti forma cca. 6 ore la frigider pina se intareste bine.
Ca sa puteti rasturna sarlota mai usor, inmuiati forma 30 de secunde in apa calda.
Dupa ce ati rasturnat-o pe un platou decorativ,ornati-o frumos cu felii de kiwi,frisca,cum doriti voi !
Pofta mare
***Alba***
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=alba
lorelei_19 spune:
alba, la noi fructele cu ciocolata se fac putin altfel: fructele se pregatesc in acelasi fel, dar ciocolata topita si fierbinte se tine intr-un recipient special cu flacara dedesupt ca sa ramana fierbinte si copiii isi infing singuri in tzepusha fructele preferate, le inmoaie in ciocolata si mananca. si mai si povestesc o multime. la noi chestia asta se numeste fondü de fructe. noi suntem innebunitzi dupa el.
pupici si multam pentru toate ideile, le-am colectat si eu :-)
alba spune:
quote:
Originally posted by lorelei_19
alba, la noi fructele cu ciocolata se fac putin altfel: fructele se pregatesc in acelasi fel, dar ciocolata topita si fierbinte se tine intr-un recipient special cu flacara dedesupt ca sa ramana fierbinte si copiii isi infing singuri in tzepusha fructele preferate, le inmoaie in ciocolata si mananca. si mai si povestesc o multime. la noi chestia asta se numeste fondü de fructe. noi suntem innebunitzi dupa el.
pupici si multam pentru toate ideile, le-am colectat si eu :-)
Ana,sigur ca se poate face si un fondue cu fructe,dar atunci cind copilashii sunt mai maricei.
Daca sunt mai micutzi si scapa o bucatzica de fructa,in vasul cu cioco fierbinte,sa nu bage minutzele inauntru si sa se friga !
Mai stii,astia mici sunt asa de imprevizibili ! Asa ca varianta ailalta la virste mai mici e mai sigura,nu se poate intimpla nimic!
Aaaa,in pungutzele acelea, care se ofera la sfirsitul petrecerii la copii,pe linga dulciuri,se mai poate pune si un creion frumos colorat,un abtzibild,un titirez de plastic,un fluier mic ,un balon,o mingiuca de cauciuc mica...chestii dintr-astea mici si marunte dupa virsta copiilor !
Nu uitati sa-i oferiti si sarbatoritului, asa o pungutza,s-ar putea sa fie jale
***Alba***
alba spune:
quote:
Originally posted by danab
Excelente ideile tale, Alba! Multumim pentru ele!
Dana si Mihai
Dana draga imi cer scuze,am primit PM-ul tau,si azi vroiam sa-ti raspund,ca abia acuma mi-a picat si mie fisa,cu ideea de mai sus!
Cit despre copilashii de un an,se poate puna in pungutza o mandarina,o banana de aia mica(Babybananen), niste biscuiti sau fursecuri,napolitane,plus ce vrei tu din cele mai sus amintite!
Baloanele se pot umple si cu confetti colorate,cu ajutorul unei pilnii...au mai mare efect...dar fac o mizerie trebuie un aspirator bun...
Daca mai am vreo idee,mai revin.
Pupicei
***Alba***
Andruska spune:
Multumesc foarte mult pentru toate ideile tale.
Noi nu am fost asa de ingeniosi ca tine, insa am senzatia ca petrecerea a iesit foarte frumoas si Andrei & co. au fost tare fericiti.
Oricum, eram super obosita dupa petrecere si nu m-am agitat prea tare.
Pupici,
Andra cu burtica de 22 saptamani si Andrei (4 ani)
alba spune:
quote:
Originally posted by Andruska
Multumesc foarte mult pentru toate ideile tale.
Noi nu am fost asa de ingeniosi ca tine, insa am senzatia ca petrecerea a iesit foarte frumoas si Andrei & co. au fost tare fericiti.
Oricum, eram super obosita dupa petrecere si nu m-am agitat prea tare.
Pupici,
Andra cu burtica de 22 saptamani si Andrei (4 ani)
Andra,cu mare placere !!!
Eu nu sunt gravidutza si cu toate astea dupa chefu asta,
m-am "odihnit" o saptamina intreaga....ei lasa, bine ca e doar o data pe an
Salutari lui Ender & pupicei lui Andrei,iar pentru mami cu burtica o virtuala !
***Alba***