Am auzit despre aceasta perina ca ar fi foarte buna pentru alaptat.M-ar interesa si pe mine dar nu stiu unde sa o gasesc.
Poti sa i-o inlocuiesti cu o omida mare(jucarie din plus). Sau, daca ai timp tu sau cineva din familie, poti sa i-o confectionezi.
Incearca la Metro sau la Selgros, am vazut odata, acum 3-4 luni, dar nu mai stiu exact unde. In ultima instanta iti poti confectiona una, nu e mare lucru.
am vazut pernute-potcoava la carrefour-militari,presupun ca au si la orhideea.sint foarte dragute,imprimate cu winnie the pooh.
Acest tip de perna il poti gasi in Prisma, este un stand cu lenjerie pentru copii, saci de dormit pentru bebei, aparatoare de pat etc. Costa in jur de 1,5 mil.
Eu am acest tip de perna, am folosit-o la alaptat cu succes, insa mult mai folositoare mi-a fost pe la sfirsitul sarcinii cind imi era greu sa dorm din cauza marimii burtii. E adevarat ca mi-a fost folositoare la alaptat, te ajuta sa fii relaxata, insa nu e absolut necesara...
Sper sa te fi ajutat informatiile,
Brindusa si bebe Mihail
eu mi-am facut una, in maxim 2 ore. Dar sincera sa fiu nu am folosit-o prea mult pentru ca fetita mea sugea cate o ora si amorteam stand tot in aceiasi pozitie. Dar e super sa dormi pe ea sau sa pui pe bb in primele luni, se simte protejat si e si caldut.
www.babiesonline.com/babies/f/fratila
Merge si cu o perna normala.. sau mai multe.. Eu o gasesc mai folositoare ca sa-l pun pe Paul in fundulet, ca sa nu cada in parti.
Sanatate la bebei si mamici.
buna, chiar ieri am vazut in Prisma, costa 1.700.000 - e super utila, si pentru alaptat, si pentru pus/asezat bebele in primele luni.
toate bune,