Unsprezece minute - Coelho

Unsprezece minute - Coelho | Autor: CameliaH

Link direct la acest mesaj

Ieri am citit cartea. Inca mentin starea pe care mi-a trezit-o. Firesc, totusi neobisnuit.
Ce parere aveti?

Toate bune!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada taba spune:

Mi-am luat cartea saptamana trecuta dar nu am apucat inca sa o citesc. Sa inteleg ca trebuie sa ma apuc de ea?
Acum citesc "manualul razboinicului luminii" si nu prea mai am rabdare ...
Celelalte mi-au placut dar asta...
Madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osolita spune:

Pe mine m-a dezamagit cartea asta, din punctul meu de vedere e inca o carte care trateaza sexualitatea. Si iar apar temele lui preferate: acceptarea provocarilor, trairea in armonie cu natura si universul, etc.
N-am citit inca "Pe drumul spre Santiago de compostela"(nu sunt sigura ca asa se numeste in romana) dar nici una din celelalte carti lui Coehlo nu s-a mai ridicat la nivelul "Veronica se pregateste sa moara".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

quote:
Originally posted by osolita

Pe mine m-a dezamagit cartea asta, din punctul meu de vedere e inca o carte care trateaza sexualitatea. Si iar apar temele lui preferate: acceptarea provocarilor, trairea in armonie cu natura si universul, etc.
N-am citit inca "Pe drumul spre Santiago de compostela"(nu sunt sigura ca asa se numeste in romana) dar nici una din celelalte carti lui Coehlo nu s-a mai ridicat la nivelul "Veronica se pregateste sa moara".

Din punctul meu de vedere mesajul acestei carti este iubirea. Iubirea care nu inseamna egoism, posesivitate si materialism. Depasirea conditiei prin iubire. Iar pentru partea de sexualism eu cred ca autorul e de admirat cum a putut sa se transpuna in pielea unei femei si de a descrie toate acele senzatii.

Alte pareri?

Toate bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Mi-as da si eu cu parerea dar inca nu am cumparat cartea, astept sa mai scada pretul, mi se pare cam mult 18 €... Astept sa ajunga pe la 5... Desi de abia astept sa o citesc!
In Ro e mai ieftina?

Otilia&LaAdelita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacm spune:

Abia astept s-o citesc si eu. Mi-au placut tot ce am citit de Coelho pana acum.

Otilia in Romania costa 150.0000 , adica mai putin de 4 euro.
Poate poti s-o comanzi pe site-ul Humanitas la un pret bun
Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osolita spune:

quote:
Originally posted by Otilia

Mi-as da si eu cu parerea dar inca nu am cumparat cartea, astept sa mai scada pretul, mi se pare cam mult 18 €... Astept sa ajunga pe la 5... Desi de abia astept sa o citesc!
In Ro e mai ieftina?

Otilia&LaAdelita

Otilia, incearca la biblioteca ca eu de acolo am imprumutat-o!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

quote:
Originally posted by iuliacm

Otilia in Romania costa 150.0000 , adica mai putin de 4 euro.
Poate poti s-o comanzi pe site-ul Humanitas la un pret bun

Nu e drept!
Adica in Ro costa... 4€! Si aici 18€!
Am incercat pe Humanitas... Pentru România costa 135 000 lei, iar pentru Europa costa 7$ cartea + 10$ expedierea + inca citiva dolari operatiunea de plata prin card bancar... deci per total ajung la mai mult de 18€!
Asta e, n-am rezolvat nimic... Eventual o sa rog pe cineva din Ro sa mi-o trimita.

Otilia&LaAdelita

Mergi la inceput

M-ati facut curioasa si m-am apucat de citit...
o sa va spun cum mi s-a parut.
Madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biankita spune:

am citit mult din Coelho, se repeta, nimic nou, shi plus am senzatzia ca e mason. relatia cu divinitatea e tratata ciudat ca relatzie cu magia.
n-am mai luat nimic nou din ce-a aparut semnat Coelho, deja ma plictiseste

biankita

Mergi la inceput

Am citit-o.
intr-adevar "firesc, totusi neobisnuit".
Mie mi-a placut.

Madalina

Mergi la inceput