inseminare artificiala
Raspunsuri - Pagina 2
Victoria spune:
Eu am facut luna asta.... si nu am reusit.... dupa ce imi revin, mai incercam...
V.
veni, vidi, Victorie!
Marcelle spune:
Draga Victoria,
Imi pare rau pt nereusita de luna asta, dar a fi bine cu siguranta la
una din urmatoarele. Trebuie sa speri si sa ai rabdare.
Despre revenire psihica sa fizica vorbesti?
Unde ai facut inseminarea? la cine si cu ce ai fost stimulata?
Cu drag
Marcela
Victoria spune:
La CFR2, Clostilbegyt... Psihic, ca fizic jeneaza in prima zi, nu e mare lucru... dar m-a apucat acum o deznadejde... nu mai am chef de munca, de nimic, ce rost au toate astea daca nu putem avea un copil...
V.
veni, vidi, Victorie!
Andruska spune:
Speranta nu moare NICIODATA !
Sunt convinsa ca Dumnezeu va va ajuta pe toate sa reusiti, trebuie doar sa credeti din tot sufletul si o sa vina si el.
Pupici
Andra cu burtica de 21 saptamani si Andrei (4 ani)
Marcelle spune:
Andruska, si tu ai facut inseminare?
Daca da da-ne niste detalii. La a cate-a ai ramas? unde, pret? Tratament?
Multa sanatate mamicii si bebicilor!
Ariela spune:
Buna dimineata,fetelor.
Marina, draga mea vreau sa te intreb si eu ceva. Daca ma duc la doamna dr.Anca Moisa, crezi ca o sa vrea sa ma ia si pe mine ca pacienta?.Pot sa nasc cu ea daca tot ea o sa-mi faca inseminarea ?
Te pup.Ariela
bety spune:
bun dimineata la toata lumea!
Am citit prin forum si parca am vazut ca d-na dr. Anca Moisa(Vasilescu) era insarcinata. Dansa mi-a preparat sperma sotului si am vazut ca face si inseminari. Deci, daca se prinde mi se pare normal sa nasti su dansa. Dar a inceput munca? Daca da, cand? Daca nu, stie cineva cand va veni la Giulesti?
anis spune:
A venit la spital....dr Moisa...am vorbit eu azi cu dansa la telefon....
bafta fetele...
AniS
Marina spune:
ariela scuze acum am vazut msg. Da a revenit la munca si poti naste cu ea fara probleme. A avut mare grija de mine in timpul sarcinii. Tehnic vorbind de nascut am nascut cu sotul ei cu Dl. DR. MArcel Moisa pt ca el este "cutitarul", adica am facut cezariana si el m-a operat. Oricum ea a asistat si m-a ajutatat tot timpul
marina
tanea spune:
Eu am facut 4 inseminari nestimulate. Nimic. Mai am de gind sa incep
ciclul viitor 3 stimulate cu Clostilbegit. Dcaca n-o sa reuseasca. Ramine numai FIV. Inseminarile nestimulate cum am inteles dau efect pozitiv numai la 10%- daca femeia e cit de cit sanatoasa, trompele permiabile, lipsesc infectiile in prezent si in anamneza, lipsesc aderentele si sperma sotului corespunde normativelor pentru inseminare. Daca nu apoi procentul se micsoreaza pina la 2% !!! Inseminarile stimulate dau un pic mai mult, dar nu cu mult! Inseminarile le fac mai mult din lipsa de finanse. La un noroc.
37 ani. sterilitate primara - 6 ani.
Cu stima Tania.