Ce sa fac?

Ce sa fac? | Autor: cspeana

Link direct la acest mesaj

Fetele poate ma ajutati ..m-am gandit sa ma duc pentru 6 luni in Ro si sotul sa ramina aici acum eu nu sunt impacata in suflet ce sa fac el a zis ca pot sa ma duc dar zice o sa imi fie greu fara tine si nu stiu ce sa fac ...ce sfaturi imi dati

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns osna spune:

eu din cauza vizei a trebuit sa stau imediat dupa casatorie 1 an fara el.ne-am vazut doar 2 saptamani de cracin in acest interval.

a fost greu pentru amandoi in primele zile dar apoi sincer de voie de nevoie a trebuit sa ma obisnuiesc.vorbeam saptamanal la telefon ,zilnic in mail si ce frumoasa a fost revederea...

eu zic sa mergi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

sotzul meu nu ar fi de acord sa stam despartzitzi 6 luni.
nu c-ar fi neaparat innebunit dupa mine sau ca nu s-ar descurca fara mine (gatit, spalat, calcat etc.), da' noi ca familie n-am fost despatzitzi niciodata.
s-a pus problema sa plece 6/12 luni in state in interes de serv. shi toate aranjamentele erau facute sa plecam cu totzii, inclusiv cu copiii (1 si 2 ani) shi cu cainele! nici un moment nu s-a pus problema sa ramin eu in Ro, chiar shi numa' pt. o perioada scurta de timp.
io tzi-ash zice sa nu pleci, sotzii trebuie sa stea impreuna. da' depinde de mai multe - motivul pt. care vii in Ro (ai treburi urgente de rezolvat, probleme cu parintzii -Doamne fereshte! sau doar pur shi simplu ca te-ai plictisit shi vrei sa schimbi mediul?) de felul relatziei voastre, de felul vostru de a fi s.a.
io cre' ca daca tzi-a cerut sa nu pleci ... daca va-ntzelegetzi shi nu exista un alt motiv ... sa nu pleci
succes! sa iei hotarirea cea mai buna pt. voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cspeana spune:

Nu este ceva urgent sa plec am vrut doar sa fac lectii de muzica si am gasit prof. $6 pe ora pe cand aici fara $50 nu gasesc ,si cum zici tu mie imi este greu sa fiu fara el dar ma gandesc vreau sa fac si eu ceva stii...pentru ca nu imi permit sa dau atatia banii .merci ricum nu cred ca o sa plec pentru ca nici noi nu am fost despartiti de 4 ani de cand ne-am casatorit si de aceea imi este greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Cspeana, tot din experienta iti spun, mai bine amandoi, asa cum e..Lectiile de muzica sunt necesare acum?Sau trebuiesc pentru ceva anume?Analizeaza tot pe toate partile, oricum tu esti cea care decide.Succes in alegere

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MonicaGj spune:

Cspeana , iti spun eu din experienta cum probabil vor sta lucrurile.
Din cinci ani de casatorie , eu si sotul meu nu cred ca am stat mai mult de 4 luni impreuna . Si alea fractionate , nu 4 luni legate. Zici ca vii sa economisesti bani pentru lectii de muzica, etc. Ma rog tu stii mai bine cat de importante sunt pentru sufletul sau cariera ta , lectiile alea de muzica...
Hai sa iti spun eu , cati bani se vor duce pe telefoane date din Ro in USA si invers. Eu platesc cam 100 Eur/luna tel fix si mai plateste si el 200Eur/luna handy ( asta in conditiile in care el este in Austria - banuiesc ca in USA costa mai mult).
Fa-ti socotelile si vezi daca merita efortul( eu zic ca nu) , ca oricum te vei topi de dorul lui si el de-al tau....

Bafta multa
Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

quote:
Hai sa iti spun eu , cati bani se vor duce pe telefoane date din Ro in USA si invers.

GOOD POINT!

eu n-as pleca de linga el... pentru mine, familia este cel mai important lucru in viata, este ratiunea de a trai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dddd spune:

depinde ce inseamna pentru tine aceste cursuri. daca tin direct de cariera ta si daca pentru sunt necesare, du-te, in schimb daca le faci doar pentru moft, ca s afaci ceva, altceva mai bine le afci acolo mai scump si mai rar. eu nu sunt impotriva despartirii pentru o periuoada de timp daca asta tine de cariera unui dinter soti si daca acesta vrea sa faca si altceva decat mers la servici 8 ore si venit acasa si plimbat copiii. e frumoasa si acesta ipostaza si mai simpla, probabnil cu buzunarul mai gol dar daca vrei sa stai cu familia...prietenul meu cel mai bun a fost plecat in sua 1 an pentru doctorat cu o bursa fullbright si e plecat la conferinte cel putin 2 luni pe an in tara si strainatate, famila lui il asteapat bine mersi in tara fara a face din asta o tragedie. sotul meu e plecat mult mai mult dar nu m-am gandit niciodata sa-l opresc. si eu mai plec cateodata in acelasi timp cu el dar noi niciodata nu ne-am gandit sa ramanem fideli unui job de 8 ore fara osibilitate de prelungiri pentru ca trebuie sa ne grabim spre casa. nu mia vorbesc dedeplasari in afara urbei. suferim pentru ca in anumite momente ar trebui sa ne confruntam parerile si nu putem decat prin telefon. poate ca avem gena de nomazi sau poate ca suntem mai carieristi decat familisti? depinde ce inseamna pentru fiecare familia, pentru mine si sotul meu nu este un impediment distanta ca sa intemeiem o famile. toata viata, de cand am venit in bucuresti si pana azi, am facut si desfacut bagaje, la inceput asteptam cu nerabdare momentul in care sa ma opresc de la acesta indeletnicire, apoi, dupa ce m-am angajat, mi-am cumparat un samsonite, apoi inca unul...acum avem colectie de genti de voiaj, periute de dinti, borsete, laptopuri. cu asta inchei sa nu cumva sa credeti cine stie ce despre mine, dar cred ca daca exista dorinta si intelegere de ambele parti, familia si cariera sunt compatibile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna spune:

Ca veni vorba de telefoane, hai sa va zic eu una tare: ca sa dai tel din Germania in Ro e muuult mai scump decat ca sa dai din Germania in state, si asta nu depinde de distanta geografica ci depinde de alti factori, care, presupun eu, sunt in principal economici. Asa ca telefonatul din state in Ro nu usuca la bani pe cel care telefoneaza din state ci pe cel care da tel din Ro.

ariadna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florys spune:

Adevar graiesti Ariadna!

La fel e si aici...Sa va spun ca un tel. de aici pina in Noua Zeelanda, Australia, America sau Canada e mult mai ieftin decit un tel. pina in Ro... (care e doar la doua ore de zbor de aici)

Cele mai mari comisioane la money transfer, ori documente trimise prin Fedex, DHL...ori any other companies sint ptr. Romania....

De ce oare?????????????????????????????

Florentina

"Sanatate ca-i mai buna decit toate!
Albumul:
"http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=48&cid=473

Mergi la inceput