Inca il mai iubesc...

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns reiki spune:

tora97,
ce ai inteles tu din ce a scris corra?
Chiar sunt curios!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Citind acest subiect mi-am amintit der Scarlett din "Pe aripile vantului", cat de indragostita era de Ashley, ca s-ar fi dat si peste cap pentru el, ca din cauza asta n-a fost capabila sa perceapa dragostea sotului ei, iar atunci cand a facut-o a fost prea tarziu, sotul obosise si n-o mai iubea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

reiki, cora spune urmatoarele: ...important este sa faci ceea ce simti tu si ASTA CONTEZA CEL MAI MULT PENTRU TINE!...Nu uita, ca regrete ... vor exista indiferent de ce se va intampla !Asta am invatat-o si eu de la altii...Spre deosebire de tine, cu mine ,viata a fost mai zgarcita ...nu am nimic din ceea ce tu detii:sot, familie, iubit......
Nu-mi doresc nimic altceva, decat o persoana careia sa-i pot darui toata dragostea mea, care credeti-ma, este mult prea multa pentru mine, o persoana ....singura

sa fi inteles eu gresit? mi se pare ca ii adreseaza lui justme o incurajare la a si parasi familia, mai voalata este adevarat, imbracata in acel farmec al lui "traieste ti viata" Pe de alta parte ea insasi adauga ca nu are familie, sot, iubit... in cazul ei este mult mai usor sa lasi totul in urma si sa ti urmezi inima, probabil a scapat din vedere factorul "copii" "sotz absolut minunat"

repet, din punctul meu de vedere, atunci cind ai o familie ai o imensa responsabilitate, nu poti pleca pur si simplu cind esti mama nu ti urma glasul inimii...

oare sa fi inteles eu gresit mesajul corei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trisha spune:

Justme,
Esti sigura ca nu iubesti...iubirea de acum ceva ani? Ce te framanta, faptul ca ai putea sa-ti parasesti familia pentru el, sau faptul ca el nu te vrea?

Trisha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leda spune:

Justme, ce vrei tu sa faci este mai rau decit ce crezi ca a facut el. Nu pot sa cred ca tu consideri omul pe care l-ai iubit, sau cum spui inca il mai iubesti, un ratat.E ca si cum ti-ai impacheta o parte din suflet intr-un ziar si ai arunca-o la gunoi. Sufletul e ca o casa cu multe, multe camere si dupa fiecare usa e o parte din ce-ai trait. Vrei sa deschizi usa dragostei voastre si sa cazi intr-un abis negru. De ce nu lasi lucrurile asa cum sint? Poate intr-adevar el a considerat ca nu e bine sa-ti distruga ce ai cladit, tocmai pentru ca te-a vazut multumita si poate si pentru ca a simtit si el ca nu mai sunteti la fel. Cind iubesti fericirea celui pe care il iubesti e mai importanta decit propria fericire. Poate asa a gindit si a preferat sa dispara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryam spune:

...just you, poate ca asta este ceea ce,undeva in strafundul trairilor tale ai vrea sa fie, poate ca uneori sa fii mama , sotie, prietena,pentru toti este foarte greu, iti taie rasuflarea si-ti ia tot timpul,energia,ani din viata...
Poate cauneori ne agatam de exterior(de trecut, de intamplari absolut insignifiante)cu speranta ca vom trai ALTFEL,insa uneori altfel poate fi mai rau,poate ca tocmai de aceea aspiram spre interzis si uitam importanta si maretia a ceea ce avem, dar sufletul nostru este atat de expus tentatiilor...
Eu cred ca ceea ce tu numesti "il mai iubesc inca",este poate un fel de neamplinire,un stres cotidian pe care intr-un fel sau altul il traim TOATE, o refulare a felului in care traiesti.
Poate ca in "monotonia" pe care o simti acum ai putea sa descoperi o dragoste extraordinara,adevarata, poate ca sotul tau n-ar face niciodata sa te simti asa cum acest ex te face-folosita- pentru ca eu asta cred, oamenii, barbatii si femeile chiar, au un fel foarte crud de a se folosi de altii.
Eu nu privesc inapoi, nici cu manie, nici altfel...si cred ca tot ce se poate:SE POATE,in prezent si in viitor...si de ce sa te intorci cand in fata ta exista un drum pe care trebuie sa alergi FERICITA???
ITI DORESC NUMAI BINE

"ZAMBESTE, MAINE VA FI MAI RAU"
maryam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flower spune:

Cred ca raspunsul ti l-a dat chiar el...
Prin vorbe iti demonstra ca e inca atat de 'legat' de tine , si uite ce repede ti-a demonstrat contrariul , cat de nestatornic e...
Ramai alaturi de copii si sotz , in viatza asta roz ... Te-a ranit din nou , parca mai tare ca prima data...
Iti doresc sa-ti gasesti singura calea ...
Io una nici n-as mai sta pe ganduri , as taia raul de la radacina...Nici un semn de la mine nu mai merita...Nimic pentru un 'nimic' !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corra spune:

Buna fetelor...si baietilor !
In primul rand, ma simt obligata sa dau un raspuns lui Tora, care mi-a inteles mesajul gresit.
...Inca de la inceput am specificat, ca ceea ce facem noi aici sunt doar pareri si pareri, rezolvarea problemei ei....sta in mainile ei.N-am indemnat-o sa faca nimic....ptr ca regrete vor exista indiferent de decizia care o va lua.(alegerea era intre familie si iubit).
Excluzand subiectul...Sunt situatii cand nu poti vedea realitatea lucrurilor, indiferent de sfatul pe care-l primesti, chiar daca esti constient si de acord pe moment cu ceea ce auzi...Nu vi s-a intamplat niciodata?...Credeti ca asta nu s-a intamplat niciodata pe acest site?
Este foarte adevarat faptul ca sfatul unui prieten apropiat, in momente de cumpana ....conteaza enorm si ceea ce se intampla aici este ceva minunat, oameni pe care nu-i cunosti si pe care poate nu-i vei cunoaste niciodata ...sunt alaturi de tine, alaturi de sufletul tau.Dar nu vom stii niciodata (REALITATEA )..ce intorsatura au luat lucrurile si cat s-a tinut cont de parerea noastra , atunci cand s-a luat o decizie. Sunt convinsa ca cele care au postat cate un subiect pe acest forum, atunci in momentele acelea aveau nevoie de un sfat...si poate de acel "umar pe care sa planga".Asta simt si eu acum in momentele acestea....dar problema mea nu se incadreaza in formatul acestui subiect.
Si tot ptr tine Tora, faptul ca sunt singura, nu se datoreaza faptului ca in viata am facut numai ce am vrut.....sa stii ca nu asta imi doresc si cand scriu toate astea imi dau lacrimile .Sunt singura nu ptr ca asa am decis eu....m-am luptat sa fiu cu cineva si sunt in continuare dispusa sa o fac, daca mi-ar cere-o.
IMI DORESC DIN TOT SUFLETUL SA AM LANGA MINE O PERSOANA PE CARE SA O IUBESC, SA-I DARUIESC TOATA DRAGOSTEA MEA , DE CARE ITI SPUNEAM, SA IUBESC NECONDITIONAT......IAR EL DACA NU MA POATE IUBI POATE DOAR SA MA RESPECTE.
Prima data cand v-am spus ca sunt singura ....am spus o minciuna adevarata....in viata mea exista cineva,careia am incercat sa-i ofer tot ce aveam eu mai bun , m-am daruit cu totul...si ce-i mai rau ca i-am daruit si sufletul meu......dar n-am inteles ca el nu avea nevoie de sufletul meu.Am fost mereu intr-o confuzie totatala.Cea mai mare drama ptr om: confuzia....
Am crezut ca lucrurile mari se fac cu pasi mici...credeam ca am gasit persoana de care aveam nevoie si care, la randu-i , avea nevoie de mine! ...Incercam sa fiu aceea femeie pe care si-o doreste orice barbat, dar n-am reusit , incercam sa ajung mereu la sufletul lui si el ma indeparta ...
O sa-mi permit sa va dau un sfat celor care aveti pe cate cineva alaturi de voi si de sufletul vostru...TINETI-I APROAPE!
SINGURATEA ESTE UCIGATOARE!

Acum... incerc sa ma adun si sa tin cont de sfatul celor care imi sunt apropiati , dar cel mai durerea cea mare este ...IN SUFLETUL MEU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

"De ce intotdeauna ii iubim pe cei ce ne fac sa suferim cel mai mult?"

De ce il faci sa sufere pe cel care te iubeshte cel mai mult ?
..."pe sotul tau minunat"

Cu respect,
Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dall spune:

Buna justme,

am impresia ca tu din prea multa euforie ai facut un pas care,il subinteleg din mesajele tale il regreti tousi,ceea ce ai deschis aici doresti sa iti indeparteze durerea facuta cu mina proprie.Ai mustrari de constiinta(le-as avea si eu) si doresti sa le stergi cu ajutorul unei lumi virtuale( as incerca si eu),giindindu-te ca ceea ce ai facut nu ai putea destainui sotului priviindu-l in ochi( nu as putea nici eu ).
Ai facut in pas gresit,avind in vedere ca acest EL- despre care e vorba face parte din trecutul tau,anii au trecut ,noi toti ne schimbam,ne schimbam si formam dupa ceea ce ne ofera viata si nu mai putem fi ce am fost in tinerete,cind eram oarecum naivi.
Acum ai o familie pentru care ai luptat si tu si sotul tau,in mijlocul careia ai nenumarate clipe pline de fericire...si asta ai cu siguranta!! Asta este prezentul tau,pentru care trebuie sa fii mindra,fericita !!
Te rog nu te gindi ca te condamn pt ceea ce ai facut,a fost o greseala,greseli facem cu totii....Dar nu uita nici o data unde iti sint radaciniile,uita-te in jurul tau si spune-mi ce siimti ,ce gindesti...priveste-ti copii in ochi si spune-mi ce sentimente te acopera,imbratiseaza-ti sotul si spune-mi ce siimti cind sufletul lui plin de sinceritate,caldura si dragoste iti strapunge inima???
Mai te gindesti la trecut...la acel EL al trecutului ???
Dragostea care te-a unit cu el este in cartea vietii tale o introducere,peste care ai trecut...acum esti in plin subiect,paginiile vor fi scrise in continuare,dar peste introducere s-a trecut.

Monotonia in care traiesti pate fi schimbata,asta depinde de tine,nu astepta sa ti-o schimbe cineva.

Iti doresc din tot sufletul sa treci cu bine peste aceasta dezamagire...eu o numesc trezire la realitate,poate suna dur,dar eu sint mai dura de felul meu,sorry. :-)

@Corra-subiectul tau este ...independent de cel al lui just,cu oarecare paralele,dar nu coincidente.<---- parere personala.

Mergi la inceput