iaurtul pt bebelusi mai slab sau mai gras?
Buna!
voi ce fel de iaurt dati bebeilor (mai ales celor pana intr-un an)?
cat la suta grasime?
undeva am citit ca pt ei e mai bine sa aiba mai multa grasime, in alta parte am citit ca e bine sa nu fie asa gras;
si branza de care le dati? (bb are 8 luni, braza facuta in casa cu lamaie sau calciu lactic nu ii place)
multumesc
Raspunsuri
asteryaro spune:
Porumbita,
iaurt obisnuit, de 3,5 este ok.
Despre branzica: ai incercat sa o "pitesti" in altceva? De ex. merge fff bine cu banana. Sau sa-i schimbi gustul, adaugand putina vanilie.
Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4)
(5)
bebelusi spune:
Porumbita eu ii dau branza facuta de mine cu lapte praf si lamaie dar nu i-o dau simpla ci in fructe, am inceput sa ii pun cate putin pana am ajuns la o lingura. Ai incercat tu fructe?
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
nushulica spune:
mie pediatra mi-a zis asa: iaurtul cel mai gras-si eu i=am luat iaurt zdravan de la napolact,branzica calcica facuta din lapte uht cel mai gras-dorna rosu 3.5%
mie branza calcica nu mi-a mancat-o nici cu fructe nici simpla dar mananca fagaras din comert branza cu smantana si mamaliga sau paine i-am dat de la 8luni
de David
Poveste
HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!
SIMONABB spune:
Iaurtul cel mai gras se da la copii - Tnuva 4%. iar branza poti sa o faci cu iaurt, in laptele pe care i-l pui la fiert, nu mai pui pastile de calciu sau zeama de lamaie, pui 2 linguri de iaurt. in mod sigur are alt gust
Kya spune:
Chiar astazi am citit intr-o carte de nutritie, ca un copil pana la 2 ani are nevoie de produse lactate grase, pentru dezvoltarea creierului. Dupa 2 ani, sunt bune si cele cu mai putina grasime.
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
philip spune:
porumbita, pana la 2 ani creierul lor are nevoie de grasime asa ca lapte gras dupa un an, iaurt, branza etc. dupa 2 ani poti trece pe produse mai degresate.
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
tenorov spune:
Nepotelul meu de 7 luni papa de la Danone: Cremosso combinat cu cereale si Nutriday natural 4,1% grasime, combinat cu banana sau mar si cereale.
fritz spune:
Cel mai gras iaurt pe care l-am gasit eu este de la Napolact, din lapte de oaie si bivolita, are 7% grasime si este atat de bun...
Helenutza23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui SIMONABB Iaurtul cel mai gras se da la copii - Tnuva 4%. iar branza poti sa o faci cu iaurt, in laptele pe care i-l pui la fiert, nu mai pui pastile de calciu sau zeama de lamaie, pui 2 linguri de iaurt. in mod sigur are alt gust Simona |
da, si eu la fel ii faceam. este f f buna, nu e inecacioasa. dar nici al meu nu se dadea in vant, ba chiar m-a refuzat de multe ori... nu am insistat... nu a vrut, asta e! unora pur si simplu nu le place. nu zic, ar fi excelent sa reusesti sa ii dai....