iaurtul pt bebelusi mai slab sau mai gras?

iaurtul pt bebelusi mai slab sau mai gras? | Autor: Porumbita

Link direct la acest mesaj

Buna!

voi ce fel de iaurt dati bebeilor (mai ales celor pana intr-un an)?
cat la suta grasime?
undeva am citit ca pt ei e mai bine sa aiba mai multa grasime, in alta parte am citit ca e bine sa nu fie asa gras;

si branza de care le dati? (bb are 8 luni, braza facuta in casa cu lamaie sau calciu lactic nu ii place)

multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Porumbita,
iaurt obisnuit, de 3,5 este ok.
Despre branzica: ai incercat sa o "pitesti" in altceva? De ex. merge fff bine cu banana. Sau sa-i schimbi gustul, adaugand putina vanilie.

Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4)
(5)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Porumbita eu ii dau branza facuta de mine cu lapte praf si lamaie dar nu i-o dau simpla ci in fructe, am inceput sa ii pun cate putin pana am ajuns la o lingura. Ai incercat tu fructe?

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

mie pediatra mi-a zis asa: iaurtul cel mai gras-si eu i=am luat iaurt zdravan de la napolact,branzica calcica facuta din lapte uht cel mai gras-dorna rosu 3.5%

mie branza calcica nu mi-a mancat-o nici cu fructe nici simpla dar mananca fagaras din comert branza cu smantana si mamaliga sau paine i-am dat de la 8luni

de David
Poveste

HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

Iaurtul cel mai gras se da la copii - Tnuva 4%. iar branza poti sa o faci cu iaurt, in laptele pe care i-l pui la fiert, nu mai pui pastile de calciu sau zeama de lamaie, pui 2 linguri de iaurt. in mod sigur are alt gust

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Chiar astazi am citit intr-o carte de nutritie, ca un copil pana la 2 ani are nevoie de produse lactate grase, pentru dezvoltarea creierului. Dupa 2 ani, sunt bune si cele cu mai putina grasime.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

porumbita, pana la 2 ani creierul lor are nevoie de grasime asa ca lapte gras dupa un an, iaurt, branza etc. dupa 2 ani poti trece pe produse mai degresate.

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tenorov spune:

Nepotelul meu de 7 luni papa de la Danone: Cremosso combinat cu cereale si Nutriday natural 4,1% grasime, combinat cu banana sau mar si cereale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fritz spune:

Cel mai gras iaurt pe care l-am gasit eu este de la Napolact, din lapte de oaie si bivolita, are 7% grasime si este atat de bun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui SIMONABB

Iaurtul cel mai gras se da la copii - Tnuva 4%. iar branza poti sa o faci cu iaurt, in laptele pe care i-l pui la fiert, nu mai pui pastile de calciu sau zeama de lamaie, pui 2 linguri de iaurt. in mod sigur are alt gust

Simona

da, si eu la fel ii faceam. este f f buna, nu e inecacioasa. dar nici al meu nu se dadea in vant, ba chiar m-a refuzat de multe ori... nu am insistat... nu a vrut, asta e! unora pur si simplu nu le place. nu zic, ar fi excelent sa reusesti sa ii dai....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

multumesc

Mergi la inceput