Mainile in gura la 4 ani
Buna fetelor,
Copiii vostri stau cu mainile in gura si la 4 ani?
Fetita noastra sta f des cu mainile in gura, o fi din timiditate, o fi un tic...?
Nicol
Raspunsuri
szivarvany spune:
Da, fi`mea sta cu toate degetele alternativ si-si mananca pielitele
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
ionica spune:
Duce mainile in gura atunci cand este concentrata sau cand este suparata?
Mamagiliei, si pitica mea isi rupe pielitele de cand a intrat la kiga,este o forma usoara de stres care in timp va disparea,sunt prea multe schimbari pentru ea asa in cateva saptamani.
Oana MC spune:
Baiatul meu cel mare are 5 ani si umatate si ii cresc 4 masele si este ca un bb, cu miinile in gura mereu. Mai mult, simte nevoia sa roada. Poate ca si la voi mai iese vreo masea.
Si celui mic - 2 ani, ii cresc masele. Amindoi rod si baga degete in gura la greu.
geniest spune:
Offff...al meu are 6 ani si tot cu mainile in gura sta....ma dispera...Nu este stresat, ca este inca in vacanta, nu-i dau masele... dar ii place sa-si suga degetele si sa-si rupa pielitele cu dintii...
Cand era mic nu statea cu mainile in gura ca acum...
roxanaz spune:
zau daca nu rasuflu usurata
Patrick nu a bagat niciodata m,ainile in gura cand era bebelus si nici cevade pe jos. ei bine, de pe la 4,5 ani... era mai rau ca unul de 1 an. statea la desene cu un deget in gura, desena si isi lingea un deget... eram chiar disperata. de vreo luna vad ca i-a trecut, a uitat de asta... sper sa nu ii mai revina
sper sa uite si ceilalti la fel de repede
Roxana
alinam spune:
si Vlad (4 ani) a luat obiceiul asta de cateva luni, i-am tot atras atentia, acum o mai face, mai rar e drept ,dar toata vara ma terorizat cu mana lui in gura si daca ii atrageam atentia venea si imi indesa mie mana lui in gura , eu ma strambam si ii ziceam ca are kk de catel pe ea si nu o vreau, vad ca a mers oarecum, acum a renuntat la mana si tipa ..... adica alt comportament interesant . Greu cu copiii astia de 4 ani, oare numai mie mi se pare o varsta dificila la copii ?
Helenutza23 spune:
al meu baga mainile in gura, ceva de speriat. si anul trecut si anul asta-are acum 2 ani jumate... ziceti ca e posibil sa mai dureze?