laptele la copii-pana cand si in ce cantitate?
buna!
baietelul meu are 2 ani si inca bea lapte dimineata 300 ml si seara 250-300 ml;
pana cand ar trebui sa bea lapte in fiecare zi si in ce cantitate?
ma gandesc ca deja ar trbui sa mananca mai multa mancare solida si mai putin lapte,nu sa il exclud dar sa ii mai scot o masa de lapte.
voi ce parere aveti?
cat lapte le dati copiilor si pana cand?
sanatate multa !
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
Raspunsuri
mariucasara spune:
Fetita mea bea 250ml de lapte dimineata si 200 ml seara. Dimineata il mananca cu cereale sau paine cu unt si miere, si seara il bea dupa cina, exact inainte de culcare, simplu, in loc de apa.
Laptele ar trebui sa se regaseasca si in dieta zilnica a adultior asa ca nu i-l voi scoate decat daca nu o sa vrea deloc sa mai bea.
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 21+
andru_mami spune:
am inteles,multumesc mult,si el pe cel de seara il bea inainte de nani,iar pe zi papa destul de bine zic eu,iar cel de dimi il dau tot simplu,uneori cu nesqick;nici eu nu vreau sa il scot ptr ca laptele la el reprezinta o mancare pe care nu o refuza never si daca uneori nu ii place ceva ,ii inlocuiesc masa cu lapte.
sanatate tuturor!
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
_Ralu_ spune:
alexia are 3 ani si inca bea cam 3 biberoane pe zi. dimineata la trezire unul, la somnul de pranz inca unul, si altul seara, inainte de culcare. mie mi se pare mult, dar nu am ce face...urla ca din gura de sarpe daca nu primeste acest..."minim". in rest mananca normal, variat...fara probleme. destul de putin cantitativ, dar asta ii e felul...asa a mancat mereu si s-a dezvoltat perfect.
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)
Lorelai spune:
ale mele (4 ani) beau lapte numai dimineata, seara prefera sa bea un iaurt.
daca ii place eu nu vad de ce ai scoate laptele. eu le-am scos laptele de seara cind am scos pampersul de noapte. si acum le dau iaurtul mai devreme ca sa nu ceara la pipi noaptea.
intrebarea mea e, cum ii mai spalati pe dinti seara daca beau laptele inainte de nani? intreb pt ca eu le spalam pe dinti seara si apoi primeau bibele cu lapte cu care adormeau. acum ma intreb daca mai avea rost spalatul daca oricum primeau laptele dupa.
MACARIE spune:
andru_mami ,a mea bea 350 dimineata si 350 seara inainte de culcare si cateodata bea 100-150 si noapte pt ca cere
nu am refuzat niciodata sa-i dau si cata vreme il cere am sa il dau
in rest mananca 3 mese solide pe zi
dai lapte cat cere ,niciodata nu este prea mult, dar nu-i inlocui mesele solide cu el
Lorelai,daca nu adoarme seara dupa ce bea laptele o spal pe dinti, daca adoarme o spal dimineata, oricum este important sa o speli dupa fiecare masa dar daca seara adorm cu bibe in gurita asta e, cu toate ca ar fi bine sa le schimbi obiceiul , incearca un joculet ceva, sau chiar sa le speli in patut cumva
--------------------------------------------------------------------
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
inammc spune:
Baietelul meu de 1 an si 7 luni bea foarte mult laptic, apa putina...:lapte dimineata, lapte la pranz cu o pastilutza de vitamina D3, seara inainte de culcare si noaptea cam 350 ml...e mult stiu, dar...am auzit ca nu e rau lucrul acesta...parerea mea este ca...ar trebui sa le dam laptic acum cat sunt mici...cu cat cresc cu atat simt nevoia sa incerce ceva nou si incet-incet renunta la laptic...si la biberon...incep sa se simta ca sunt copii mari si nu mai trebuie sa bea laptic...ca nu mai sunt bebelushi...
alina.n spune:
atat timp cat copilul mananca bine la mesele solide eu nu cred ca lapticul trebuie scos
este un aliment foarte bun pentru copii, ei sunt in crestere si oasele au nevoie de calciu
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln
Noki_Lara spune:
Fetita mea de 4 ani bea si acum 2 biberoane de lapte de cate 330 ml pe zi, unul dimineata, altul seara.
E clar ca-i place, iar pe moment nu ma chinui sa o dezvat de biberon, pentru ca mie personal mi se pare foarte bine pentru copil sa bea lapte si mi-e tare frica sa nu renunte ulterior la bautul lui daca trec la cana.
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!