salut,
intrebarea mea este cum se poate vindeca, mai repede si daca stie cineva cum se poate intampla asta in timpul nasterii
multumesc mult!
Crenguta
Mezinul meu a avut clavicula rupta la nastere,banuiala mea este ca din cauza bazinului meu prea stramt.De vindecat s-a vindecat in 10 zile,10 zile in care a avut manutza si umarul imobilizate in bandaj elastic.Il scoteam doar la baitza insa continuam sa-i tin manutza imobilizata cu mana mea.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
Si Andrei a avut fractura de clavicula la nastere, este ceva frecvent la copiii mari. Al meu a avut 4850 gr la nastere, nascut natural era de asteptat.
Din pacate doctorii nu ne-au semnalat problema, dar plangea rau de tot si nu stiam de ce. Abia la 2 saptamani ne-am dat seama pentru ca se formase calusul respectiv pe fractura, se sudase deja singura fara imobilizare. Nu au fost insa probleme, a miscat mana normal, pe la 5-6 luni s-a retras si calusul.
Nu stiu daca exista o varianta de vindecare mai rapida, dar sigur imobilizarea este mai sigura si ii reduce durerile.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi