nu tetine din silicon peste 1 an?

nu tetine din silicon peste 1 an? | Autor: bubi

Link direct la acest mesaj

tot ma intrebam de ce pe tetinele de silicon (Chicco) scrie pana la 1 an, pana m-am lamurit ca cica s-ar taia foarte usor si nu sunt recomandate peste 1 an, cand bb are dinti si le poate rupe si inghiti! Si tocmai facusem o pasiune pentru ele. Voi ce ati facut? Le-ati schimbat?

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=bubi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

Eu folosesc tetine "camera" din silicon. Pana acum Vladut (1 an si 2 luni)nu a rupt nici una. Sper sa nu avem surprize

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_gemeni spune:

Si noi tot tetine de silicon (de la BABY NOVA) folosim.
Totul este in regula! Pana acum nu s-a intamplat nimic neplacut.

Angi si gemenii

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Noi folosim tetine de silicon de la firma NUK,varianta 6-18 luni,cele mai mari.
Nu se rup,mi se par robuste...chiar as vrea sa-si rupa cu dintisorii suzeta,poate as convinge-o ca-i cazul sa renunte la ea.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmi spune:

Noi am folosit doar tetine de silicon Nuk. Nu s-au rupt niciodata si au fost foarte bune pentru copilasul meu. Chiar si cind l-am dezvatat de bibi ( dupa 2 ani), am marit foarte tare gaurile tetinelor si le folosea asa gaurite tare (idee luata de la o mamica de pe aici) si tot nu s-au rupt.
Cu drag, Mihaita si mami Mihaela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dddd spune:

tot din silicon folosim si noi al 2 ani si 6 luni. n-am avut incidente neplacute. mie mi se par mai fragile cele din cauciuc natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochinegri spune:

NUk si BabyNova si avem 1 an. Nu le schimb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.mustaciosu spune:

Noi am folosit de cand s-a nascut Tudor numai tetine de silicon (de la Nuk si Chicco), iar Tudor are 2 ani si n-am avut niciodata surpriza sa gaureasca o tetina (si le roade la greu,de cate ori ii iese un dinte). o singura tetina am taiat-o eu din greseala cand am incercat sa o spal cu o periuta speciala pentru tetine facuta foarte rudimentar. La Nuk sunt tetine pentru 0-6 luni; 6-12 luni etc. Probabil ca singura diferenta este marimea lor si largimea orificiului prin care curge lichidul din biberon. Nu e rau sa fii precauta si sa verifici tetinele inainte sa-i dai biberonul copilului, dar in principiu, nu cred ca sunt probleme. Nu cred ca cele din latex sunt mai rezistente, dimpotriva, dupa cum arata tetinele din latex dupa cateva sterilizari prin fierbere fata de cele din silicon, as inclina sa cred ca cele de silicon sunt mai rezistente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EDDY spune:

Shi Naomi tot tetine de silicon de la Nuk are la toate biberoanele shi kiar la sticlutzele de suc.N-am avut probleme niciodata cu ruperea sau taierea lor cu dintzii caci sint atit de rezistente,incit kiar m-au apucat pe mine toate cele incercind sa maresc gaurile la unele dintre ele!Stai linishtita shi foloseshte-le cu incredere in continuare.

Eddy & Antonia Naomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubi spune:

Va multumesc pentru raspunsuri!
O fi vreo precautie a producatorului! citeam asta pe site-ul www.chicco.com ,citez " As silicone can be easily cut, these pacifiers are not recommended when the first teeth come through". unde in sfarsit m-am lamurit in legatura cu ce vroiau ei sa spuna pe ambalaje. Peste 1 an se recomanda latex! chiar nu stiam asta si vroiam sa vad daca ati auzit despre asa ceva!

Sa auzim de bine!

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=bubi

Mergi la inceput