Bb nu vrea sa bea lapte praf

Bb nu vrea sa bea lapte praf | Autor: alexa

Link direct la acest mesaj

Nepotica mea are 2 luni, a fost hranita la san, dar nu a luat in greutate atit cit trebuia si medicul pediatru i-a recomandat lapte praf completare. A incercat cu laptele care se da gratuit, l-a refuzat atunci a inceput sa-i dea Milumil si nici pe acesta nu il vrea. Refuza biberonul, lingurita, a incercat in combinatie cu ceai, cu lapte de la sin, dar tot nu vrea. A lasat-o sa i se faca foame, dar tot degeaba.Pediatra a zis ca nu a mai intilnit aceasta situatie. Voi ce parere aveti? Cine s-a mai confruntat cu o astfel de problema si ce sa faca???
Multumesc pentru sfaturi.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

Si Vladut refuza deseori lapticul iar pediatrul m-a sfatuit sa pun in apa cu care ii prepar lapticul 2-3 flori de tei (o infuzie, dupa care se scot florile si se pune lapticul). A mers o perioada si apoi... .
Incearca poate tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruscus spune:

si noi am avut aceeasi problema, eu nu mai aveam piept iar bb nu a vrut nici cum laptele praf desi am incerat mai multe feluri, intr-o noapte cand s-a trezit "urland" de foame i-am bat un biberon cu lapte pe care l-a baut tot , sper surprinderea noastra, si de atunci bea cu placere seara inainte de culcare si noaptea cand se trezeste.
numai bine

florina si Danny Thierry(6l, 3S)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Poate ca nu e problema de lapte, ci de biberon, lingurita, ca nu le accepta. Sa incerce cu un biberon numai de ceai (din cite am citit pe Forum Baby Drink-ul le place copiilor), daca il bea, atunci nu ii mai ramine decit sa schimbe din nou laptele. Eu am schimbat 5 tipuri de lapte praf pina am gasit unul care sa-i convina lui Alex. Si inca tot n-am curajul sa ma bucur, prea tare m-am stresat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Eu am inceput sa-i dau lui Luca lapte praf pe la 8 luni. Doua saptamani m-am chinuit, si nu vroia deloc sa-l primeasca. Tocmai ma hotarasem sa-i schimb laptele, cand o prietena mi-a zis ca poate ca poate nu-i place temperatura laptelui. I l-am facut ceva mai cald decat de obicei si de atunci n-am mai avut probleme. Incearca si asta, poate merge!
Succes!!

Corina

Mergi la inceput