Nepotica mea are 2 luni, a fost hranita la san, dar nu a luat in greutate atit cit trebuia si medicul pediatru i-a recomandat lapte praf completare. A incercat cu laptele care se da gratuit, l-a refuzat atunci a inceput sa-i dea Milumil si nici pe acesta nu il vrea. Refuza biberonul, lingurita, a incercat in combinatie cu ceai, cu lapte de la sin, dar tot nu vrea. A lasat-o sa i se faca foame, dar tot degeaba.Pediatra a zis ca nu a mai intilnit aceasta situatie. Voi ce parere aveti? Cine s-a mai confruntat cu o astfel de problema si ce sa faca???
Multumesc pentru sfaturi.
Si Vladut refuza deseori lapticul iar pediatrul m-a sfatuit sa pun in apa cu care ii prepar lapticul 2-3 flori de tei (o infuzie, dupa care se scot florile si se pune lapticul). A mers o perioada si apoi... .
Incearca poate tine!
si noi am avut aceeasi problema, eu nu mai aveam piept iar bb nu a vrut nici cum laptele praf desi am incerat mai multe feluri, intr-o noapte cand s-a trezit "urland" de foame i-am bat un biberon cu lapte pe care l-a baut tot , sper surprinderea noastra, si de atunci bea cu placere seara inainte de culcare si noaptea cand se trezeste.
numai bine
florina si Danny Thierry(6l, 3S)
Poate ca nu e problema de lapte, ci de biberon, lingurita, ca nu le accepta. Sa incerce cu un biberon numai de ceai (din cite am citit pe Forum Baby Drink-ul le place copiilor), daca il bea, atunci nu ii mai ramine decit sa schimbe din nou laptele. Eu am schimbat 5 tipuri de lapte praf pina am gasit unul care sa-i convina lui Alex. Si inca tot n-am curajul sa ma bucur, prea tare m-am stresat...
Eu am inceput sa-i dau lui Luca lapte praf pe la 8 luni. Doua saptamani m-am chinuit, si nu vroia deloc sa-l primeasca. Tocmai ma hotarasem sa-i schimb laptele, cand o prietena mi-a zis ca poate ca poate nu-i place temperatura laptelui. I l-am facut ceva mai cald decat de obicei si de atunci n-am mai avut probleme. Incearca si asta, poate merge!
Succes!!
Corina