Sterilizare jucarii?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Si eu cred ca exagerezi dar hai sa-ti povestesc o intamplare care mie mi s-a parut haioasa dar care sunt sigura ca va oripila pe multe dintre voi. Noi aveam caine (o labradorita) cand am avut-o pe Laura. In masina ele stateau intotdeauna pe bancheta din spate, Laura in scaunel si Tina alaturi. Cred ca Laura avea vreo 9 luni cand au inceput sa-i dea dintisorii de sus, o mancau gingiile si si le freca si ea cu ce putea, numai ca intr-o zi am surprins o scena in retovizoare, Laura era cu gura cascata si Tina ii lingea gingia. Evident ca am strigat imediat la ea sa inceteze, s-a departat putin numai ca dupa aceea Laura s-a intins, a prins-o de zgarda si-o tragea spre ea avand bineinteles gurita deschisa si se amuza nevoie mare. Vreau sa-ti spun ca Laura are acum 4 ani si 3 luni, la fiecare 6 luni ii facem analizele(cred ca e alta paranoia) si pana acum(bat in lemn) n-a avut nici o problema de sanatate(in afara inevitabilelor viroze). Am in schimb o prietena care are un baietel de doi ani si care si-acum sterilizeaza totul, nimeni n-are voie sa se atinga de lucrurile micutului si care a avut o multime de probleme(cu burtica, etc.), asa incat cred ca in general copiii care sunt oarecum mai expusi(nu exagerat) reactioneaza mai bine la agresiunea "invadatorilor" din mediul nostru inconjurator care numai steril nu e.

liliana csaki

Mergi la inceput