Cutremur in Japonia(Shizuoka) si Hokkaido!

Cutremur in Japonia(Shizuoka) si Hokkaido! | Autor: MLDiana

Link direct la acest mesaj

Am inteles ca se anunta un cutremur mare care o sa vina din ocean .Se poate prevede asa ceva?Cu atitea reportaje la tv de genul asta nici nu stiu ce sa mai cred.

Lidia ,Tiara si David D.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Parca a fost sambata trecuta unul de 5 grade,daca imi aduc bine aminte.Mai vine inca unul,mai mare?
Vi de mine,fereasca dumnezeu de dezastre,mai ales ca vine sezonul rece.

Sa auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Tiara si eu am intzeles la fel ,dar pe cand nu am idee.Cate despre cutremurul de sambata ma speriat de moarte,aveam impresia ca nu se mai termina si ma zguduit zdravan de tot.Si totusi sa mai vina un cutremur si mai mare

Eryka & samburelul din burtica ---„ in 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MLDiana spune:

Cutremurul de simbata l-am simtit ,dar fosrte putin .Bine ca blocul e pe rulmenti.(Eu stau la etajul 4 ).Stiu ca trebuie sa vina unul mare in Shizuoka si cum sunt aproape de ocean sa ma vezi ce inot pe aici cu bb dupa mine.

Lidia ,Tiara si David D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niponel spune:

Buna fetelor .Simbata si eu m-am speriat groaznic de cutremur eram la firgider vroiam sa-i dau suc fetitei mele cind deodata a inceput sa se miste toate alea prin bucatarie .Despre cutremurul mare ce trebuie sa vina am auzit si eu si se pare totusi sa fie de la muntele FUJI ca nu a mai erupt de acum 300 de ani .Si sotul meu a citit in multe carti ca se apropie un cutremur mare .Sa dea Bunul Dumnezeu sa nu fie asa ceva si sa nu mai moara atita lume Niponel si Emmytsu from

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Fetelor, tocmai am aflat ca in Japonia a avut loc un cutremur mare. Cum sunteti? E in ordine?
Am aflat pe alt forum de la o prietena care e speriata tare. Mi-am amintit ca am vazut aici subiectul.Sper ca sunteti toate ok!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MLDiana spune:

LAura ,asta a fost mic pe linga ce o sa vina .Am inteles ca o sa vina din ocean ,iar Muntele Fuji o sa izbuncneasca la o luna de la cutremur.

Lidia ,Tiara si David D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy spune:

Eu sint din Kushiro unde cutremurul a fost de 6 grade.Eu una m-am speriat de moarte si o tine in continuare acum e al treilea care sa simtit destul de bine in afara de cele mai putin simtite.Aici in oras a venit si apa care e de 1m.Cred ca si Eddy a simtit la fel si imi inchipui ca si ea e la fel de speriata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy spune:

Eu sint din Kushiro unde cutremurul a fost de 6 grade.Eu una m-am speriat de moarte si o tine in continuare acum e al treilea care sa simtit destul de bine in afara de cele mai putin simtite.Aici in oras a venit si apa care e de 1m.Cred ca si Eddy a simtit la fel si imi inchipui ca si ea e la fel de speriata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Fetelor, abia acum am vazut la tv... groaznic!

Eddy!!!!! Esti bine????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Si eu am simtit un cutremur dimineatza,pe la 5
Sa fi fost acelashi ?

Fetele......asteptam un semn de la voi !!!

Samurai-lady si bb Ken

Mergi la inceput