S-a inchis in el!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tutus spune:

Buna!
Cu ceva vreme in urma (1-2 ani) am citit o carte ("Barbatii sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus") si acolo scria ca barbatii se mai inchid in ei si nu vor sa spuna nimanui nimic, iar apoi cand le trece, parca nimic nu s-ar fi intamplat. Ei bine, daca bine tin minte, zicea sa-i lasam in pace pe baieti, sa-i lasam in coltisorul lor, ca o sa se sature sa stea ei acolo si o sa vina sa ne jucam din nou impreuna . Imi dau seama ca te deanjeaza putin (sau putin mai mult), dar daca el vrea sa fie putin "singur", respecta-i dorinta si nu te mai gandi ca "e alta?" sau cine stie ce alte nebunii. O sa-i treaca lui si cand o sa-i amintesti de perioada asta, o sa se uite la tine cu niste ochi maaaaari "Doamne, oare nevasta-mea despre ce vorbeste? "
Toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmihaela spune:

Si inca ceva, ai grija cand vei vorbi cu el, despre asta, prima data, fa-l sa se simta un pic...confident, ia-l incet si zi-i cu rabdare ca te-ai cam framantat, eventual, daca e cazul, ca rasufli usurata. Nu-l lasa sa devina obicei. E mai bine cand capata el ceva incredere si vine la tine pentru un sfat, sau altceva. Arata-i ca-i esti prietena, ca esti de-aceeasi parte a baricadei...Chiar langa noi fiind, barbatii mai uita, uneori...
Hai, pupicei si la mai mare!
Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

fetele..in 2 cuvinte ca nu am timp..a venit acasa si a sarit pe mine..si gasesc si eu 2 minutele libere si am intrat sa va spun..vesti bune..nu?:) va pup..sunt ocupata in seara asta..:)
aaa..abia ce ma imbracasem si eu sa ies cu fetele..credeti ca asta sa fi fost motivul? sau pur si simplu asa venise de la servici?:)
umm..mi-a explicat el cam care e problema..ma rog..a fost..s-a rezolvat..stati linistite..:)
aaa..si cum va spuneam...am ceva "treaba" in seara asta..poate iese si bebici..:)

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Mirela
Bine ca s-a rezolvat si spor la "treaba".

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

quote:
Originally posted by Andrada

Sfaturi n-am dar am si eu o intrebare pentru fetele care o rezolva cu rabdare, tutun, etc. Sincera sa fiu nici cu chestii mai serioase (ecstasy sau fluoxetine) n-as putea sa rezist sa-l intreb de 1514 ori de ce e trist. Voi cum reusiti?

Hihi,Andrada!Rabdare si tutun sa aiba el pan l-oi intreba io de 1514 ori ce-are!Si-ti zic io ca-i trebuie ceva tiutiun

Irina & Vevemica & margica din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Mirelaaaa ma bucur ca sa rezolvat ,asa ca sa nu-ti mai faci griji degeaba altadata.Cat despreCred ca a fost dupa cateva zile de tacere.

Eryka & samburelul din burtica ---„ in 6 saptamani

Mergi la inceput

Eryka, de asta poti fi sigura...me mai vreaaa..dar el e la servici...dar ce, nu vine?

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada Rusu spune:

salut "gagica"!!Ai vazut ca e bine?Nu trebuie sa intri in panica de fiecare data cand au ei pitici pe creier. Fii tare si incearca sa pari doar indiferenta, asta spuneam eu.Ca nu esti, asta e altceva, dar de multe ori, aparentele...
iti doresc tot binele din lume,
adar / Rusu (e acelasi lucru)

Mergi la inceput

totul e ok..ceva e schimbat..tot in bine..:)
me happy..:)
ada..tu ce faci? ai promis un mail cand apari online..

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Totul e bine cand se termina cu bine!

De cele mai multe ori noi ne facem probleme de unde nu sunt. Ne complicam viata singure. Mai multa rabdare, si se rezolva problemele singure

Claudia

Mergi la inceput