Locuiesc in zona SEBASTIAN.M-ar interesa un pediatru bun, eventual in zona (Malcoci). Dupa ce l-am gasit, ce fac: trebuie sa-i cer acceptul medicului actual pentru a renunta la serviciile sale? eu trebuie sa fac demersurile pentru mutatul fisei de la unul la celalalt, sau o fac medicii intre ei? Daca v-ati confruntat cu asemenea probleme sau, pur si simplu, se intampla sa stiti, luminati-ma va rog. Multumesc.
Nu stiu medici in acea zona, dar iti pot spune cum trebuie sa procedezi daca vrei sa pleci de la cel la care esti acum. Noi am schimbat pediatrul pentru ca nu ne convenea, nu aveam cum sa-l gasim in week-end si nu stiu cum se face ca mai toti copii se imbolnavesc atunci. Intai de toate trebuie sa fii sigura ca medicul la care vrei sa te muti doreste sa-i fii pacient, apoi trebuie sa mergi la celalat medic si sa-i ceri fisa medicala, te va intreba motivul, noi i-am spus ca ne mutam in alt cartier (asta pentru ca nu am vrut sa-l necajim chiar daca ar fi meritat). Cam asta-i tot. Sper sa reusesti sa gasesti un medic bun in zona ta. Eu ti-as recomanda sa mergi la cabinete din policlinici private, esti mai bine tratat.
Buna,
Eu stau in zona si pot sa ti-o recomand pe dr. Maria Eremia, care mi-a ingrijit fetita de cind s-a nascut si e foarte draguta...Are cabinet acum pe Iancu Jianu, cred ca la nr.9, la parterul unui bloc
Nu stiu acum foarte exact toata adresa ca abia s-a mutat si am fost o singura data la ea..daca vrei ti-o caut acasa.. Singura problema ar fi ca nu stiu daca nu e foarte aglomerata..dar poti sa incerci..
Si eu vreau sa o mut pe Simona de la dr ei.Am fost la cea noua pt ca este f.aproape de noi(decand s-a nascut ne-am mutat)si am intrebat-o cum sa procedez.Mie mi-a spus ca trebuie sa fac o copie dupa certificatul ei de nastere si apoi sa fac o cerere catre ea precum ca vreau sa fie dr copilului meu iar de rest ori merg eu la dr veche ori poate merge chiar ea.
Of,de 2 saptamani ma chinui sa ajung sa fac copia aceea dupa certificat si nu am mai ajuns!
Gabi si Simonica.