stomatologia fara durere - inhalosedarea

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Mgabi - Ma bucura mult vestile bune de la voi si faptul ca puiutii tai au fost curajosi si au trecut cu bine peste tratamentul dentar.
Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

Buna seara!As avea nevoie de ceva explicatii in ceea ce priveste inhalosedarea.Am fost si eu cu Edi care are 6 ani la dr.Baba si ne-a placut dar ne-a explicat ca cele 2 cariute sunt destul de adanci si ca ar fi de preferat sa lucreze Amil sub inhalosedare.Bun,ideea ar fi:se mai face si injectie pt.amortirea zonei sau doar masca....?Si din cate inteleg preturile sunt destul de mari dar cam cat?platim inhalo care e 500lei + tratament sau doar sedinta cu inhalo si ea include si tratamentul?Data trecuta am intrebat-o dar nu s-a pronuntat ,a zis ca imi va comunica dr.costul dar as vrea sa stiu cum a fost la voi,daca imi puteti preciza .Va multumesc mult

Dalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

N-a mai mers nimeni cu copilul la dentist?Asteptam impresii din experientele voastre la dentist,la varste mici....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enachescug spune:

Inhalosedarea se plateste separat, iar tratamentul nu intra in costul inhalosedarii.
De la caz la caz, din spusele tipei de la receptie, se face si injectia pt "amortire".
La al meu a fost doar o sedinta, a terminat tot. Plombat, sigilat, curatat si nu mai stiu ce i-a facut si ne-a costat 1200 RON. Destul. Dar nu va descurajati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mgabi spune:

Buna.

Ultima sedinta noi am facut-o in noiembrie 2009 si a costat inhalo 350 lei + tratamentul separat.(500 lei este cea cu picatura , necesita si prezenta unui anestezist in cabinet - noi nu am apelat la ea, desi ni s-a recomandat). Anestezia locala se face numai daca este caria foarte mare si trebuie intrat pe canal. Adica cu inhalo nu se diminueaza si durerea locala asigura doar linistirea copilului, frica, miscarea pe scaun. Copilul devine foaaarte linistit, dar simte durerea numai ca dupa eliminarea sedarii nu-si mai aminteste nimic sau cel mult ceva vag si oricum cava de bine. Pitica mea chiar a retinut du a doua sedinta ca a durut-o putin.
Asa ca daca este cazul nu refuza anestezia locala numai ca va trebui sa ai grija ca isi va musca tare buza pana se elimina anestezia.
Urmeaza sa mergem si noi la un control luna aceasta la Amiel. (100 lei consultatia ). Suntem fani Amiel stie sa-i atraga pe copii desi la inceput de abia ne-am urcat pe scaun la tati in brate , dar dupa s-a linistit totalMergi la inceput