Prea multe scaune la 10 luni! Ajutor!!!

Prea multe scaune la 10 luni! Ajutor!!! | Autor: crisdima

Link direct la acest mesaj

Buna, dragele mele,

Baietelul meu Alex are zece luni si o saptamana, si de cateva zile are scaun dupa fiecare masa. A ajuns sa aiba aproape 5 scaune pe zi si nu mi se pare normal, la noi de regula erau trei maxim. Am incercat cu de toate, de trei zile ii dau numai orez si morcovi si ne chinuim cu ceai de menta, pe care nu prea il suporta. Mentionez ca inca il alaptez, dar doar dimineata, seara dupa baie si peste noapte (din "nefericire" inca se trezeste de vreo doua ori pe noapte).

Va rog, ajutati-ma cu un sfat, pana ne intoarcem in Buc. saptamana viitoare si il duc la doctor (acum sunt la Constanta la parintii mei si nu am avut curajul sa merg la un doctor aici). Sunt disperata ca scaunele au inceput sa nu mai fie chiar consistente si au capatat o tenta verde. E posibil sa fie din cauza dintilor? Avem doar doi, pe cei de jos si acum par sa erupa cei de sus. Pe deasupra a inceput sa-i miroasa un pic si gurita lui dulce.Ati trecut si voi prin asa ceva?

Va multumesc pentru orice sfat pe care sunt sigura ca-l voi primi, caci sunteti toate niste mamici minunate!

Pupici dulcici de la Cris & Alex

Cristinuca

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anisia spune:

Sincera sa fiu,daca nu a trecut cu niciunul din remediile mentionate de tine si in plus ii mai miroase si gurita te sfatuiesc sa-i faci coprocultura ; sa nu aiba cumva viermisori.
te pup si multa sanatate!
Adina si bb Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

La farmacie se gaseste CARBONAT DE CA,asa scrie pe pliculet.
Este un praf alb din care iei pe varful unei lingurite si tot in acea lingurita pui cateva picaturi de apa si-l dai lui BB.
Are un gus de var dar sa stii ca da randament.
Nu uita cand ajungi acasa sa ceri copro-parazitologic.
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evadindeva spune:

Cristina draga, sfatul meu e sa duci copilasul la doctor, nu se poate sa nu fie in Constanta o clinica decenta. Problema cu bebelasii cand fac diaree (indiferent de cauza) este ca se pot deshidrata, asa ca da copilului cat mai multe lichide, daca nu bea cu placere ceaiul de menta da-i apa fiarta si racita sau si mai bine fa-i o solutie de hidratare (cumpara de la farmacie saruri de hidratare). Daca scaunul e verde atunci sigur are o incarcatura bacteriana, probabil ca ceva s-a dereglat in digestia lui deci trebuie vazut de un medic. Cand te intorci in Bucuresti du-l la pediatrul lui si discuta episodul cu el. Pupici multi si insanatosire grabnica!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisdima spune:

Va multumesc mult pentru sfaturi, mai ales ca nu m-am gandit la un examen parazitologic, dar sper din suflet sa nu fie nimic. De ieri si-a mai revenit, dar oricum trebuie consultat medicul lui in care am mare incredere.

Cary, o sa-i iau ce m-ai sfatuit tu, rau n-are ce sa-i faca, nu?

Eva, intra-adevar, este deshidratat, ii este sete in permanenta, dar sa stii ca i-am dat apa de cate ori simtea nevoia, dar cu masura, pentru ca imediat avea scaun si ma ingrozeam.

Oricum, luni ne intoarcem in Buc. si vom afla raspunsul.

Inca o data, va multumesc din suflet!

Pupici dulcici de la Cris si Alex

Cristinuca

Mergi la inceput