Oana, am patit exact la fel cu fi-mea...care are aceeasi varsta cu puiul tau...4 zile mi-a facut numai 38,3. A vazut-o pediatra si mi-a zis sa nu-i mai dau nimic decat daca sare de 38,5. Nu avea nimic...si nici n-a avut pana in a 4-a zi cand mi-a spus ca o "mananca dintii"...si am pus mana pe gingie..ii ies maselele din spate..! Daca vrei sa stii...maselele nu au spart nici pana acum...au trecut deja 2 saptamani...mai face cate un puseu de 38 -38,2 cand si cand...dar nu i-am dat nurofen decat atunci cand mi-a zis in mod repetat ca o "mananca dintii" pentru ca ma gandesc la faptul ca o si doare si nu stie sa spuna ca lumea care este problema ei...si nurofenul este antiinflamator si ii mai potoleste durerile..
Numai bine
Oana siCati mica (1 an si 11 luni)
CATI POZE NOI
Povestea iepurasului Bocanila
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
Maninca si bea normal?
Trebuie hidratat intens.Nu vreau sa te sperii dar du copilul la spital, la garda.
Iti recomanda Emilia Irza ( bd Lacul tei) sunt medici cu suflet si asistente ok.Noi am avut acum 2 sapt enteroviroza cu febra 39-40 si am stat pe perfuzii pt hidratare si antitermice cca 4 zile.
Era plin de copii cu asa ceva.
Sanatate!
poate te ajuta linkul asta:
http://www.medica.ro/reviste_med/download/pediatrie/Revista%20Romana%20PEDIATRIE%20-%202006%20-%20Nr.2.pdf
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"