Mamici de nov-dec 2003, (8)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zeeva spune:

Buna Iulia23,

La ce te referi cand spui "analizele din ultimul trimestru/luna"? Eu nu stiu sa mai fie vreun fel de analize de facut. Poate cu exceptia dozarilor de anticorpi pentru Rh negativ, desi imi amintesc ca in ultima luna, laprima sarcina, nici pe astea nu le-am mai facut.
multam' de raspuns,
Z
30s si 2 z.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mnicol spune:

'Neata mamici cu burtici!
Abia astept sa intru in concediu. As dormi dusa dimineata. De-abia ma ridica sotioru' din pat.
Da' eu ca desteapta mi-am programat un examen pe care tre' sa-l dau la serviciu pe 22 oct. asa ca o sa stau aici pe baricade. In dimineata asta chiar m-a intrebat jumatatea cand intru in concediu. Cred ca s-a saturat de mine sa ma aduca si sa ma duca acasa de la serviciu. Las' sa simta ca si el a participat la minunea din burtica mea.
Si eu simt ca mi s-a mai lasat un picut burtica. Dar nu foarte mult. Si bb se misca mai greu. Pesemne ca a mai crescut. O sa merg maine la dr. s-o mai vedem pe mandra noastra si o sa vad ce mai zice. Nici eu n-as prea mai avea chef de facut analizele alea din ultimul trimestru. Cu toate ca dr. mi le-a promis data trecuta cand am fost la el. Sa vedem ce zice maine. Poate scapam.
Faza mai naspa e ca eu sunt inscrisa la policlinica la Elias. Iar dr. meu e la Giulesti. Asa incat concediul prenatal va trebui sa merg sa-l iau de la policlinica. Iar eu pana acum n-am dat pe acolo pe la nici un medic ginecolog. Sper sa nu-mi faca probleme ca nu m-am inscris si la ele (caci pe acolo sunt femei la gineco). Am auzit ca sunt cam ursuze gagicile.
Am intrat si eu la babycomfort.ro si mi-a placut ce am vazut. Am comandat si catalogul. O sa-i arat si lui tati. Poate comandam si noi un patut tot la ei.
Pupice. Aveti grija de burtici.

Manuela, 31 de saptamani, dr. Doru Pana, Spit. Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Buna burtici.
Alinkav, saru'mana de adresa-am comandat si eu catalog sa vedem ce ne mai place de pe acolo pentru bb.
Manuela, si eu sunt tot la Elias. Eu stiu ca pentru prenatal mergi la un medic generalist din policlinica 10 cu o adeverinta de la medicul tau ginecolog care sa contina si DPN si in baza ei obtii prenatalul. In legea 19 spune ca poti obtine prenatalul si de la medicul ginecolog-ma voi interesa mai in amanunt-si eu vreau sa intru incepand cu 1 nov. Si eu am trecut doar o data pe la Elias, in saptamana 14 si mi-au spus sa ma mai duc dupa ce mai fac analize, bla, bla, ca oricum stiu eu ca le fac toate la spitalul unde nasc -asa ca voi mai merge pe la sfarsitul lunii, dupa ce-mi fac analizele de ultim trimestru. Mie doctora mi-a spus ca trebuie sa le fac, dar e adevarat ca eu nu am facut analize decat la inceput, in saptamana 8.
Ca vorbeati de vise-si eu mi-am visat bb-ul de vreo cateva ori, ba fetita, ba baietel, asa ca m-am lasat pagubasa cu interpretarea-mai nou visez ca nu mai sunt insarcinata si ma trezesc cu mana pe burtica, cautand-o. Cred ca o influenta mare o au si hormonii care ne sensibilizeaza prea mult. Desi, spunea cineva, nu stiu daca nu Vilma, ca a visat si primul bb si arata identic ca in vis, si l-a visat si pe al doilea... Cred totusi, ca au si visele o explicatie.
Va pupicim,
Carmena si bb 28 sapt si 2 zile

Mergi la inceput