Baiatul meu (aproape 6 ani) acuza uneori dupa ce merge mai accelerat, cand ne grabim ca il doare "tzatza" zice el. Prima data m-am speriat, acum un an i-am facut investigatii , echocardiografie unde a iesit totul normal, fara absolut nici o modificare si puse aceste dureri pe seama cresterii.
El este lungan, are 127 cm si 24 kg. Nu face sport in mod obisnuit, doar inot unde mergem saptaminal si mai merge cu bicicleta si alearga ca orice copil de varsta lui.
Insa ma ingrijoreaza aceste dureri. M-am gandit la ficat, dar el spune ca durerea e chiar sus in dreptul pieptului.
Nu stiu ce sa mai cred, nu stiu ce as putea sa mai fac suplimentar.
Totusi la efort mai mare nu acuza aceste dureri, ci, mai ales la mers repede.
M-as bucura daca m-ati putea ajuta cu un sfat, o experienta...
Dana mama lu' Radu Stefan
Hobby
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
www.youtube.com/watch?v=l9lq8oaK5Mw" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
"Man in the Mirror" - Michael Jackson
Nu are nimic . Creste - sunt razboaie hormonale. Sa alerge "mai incet" De la 11-12 ani nu va mai avea neplaceri de acest gen. Am patit si eu si fratele meu si prieteni de-ai mei e Ok. E neplacut intradevar dar... asta e... creste
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
Marius merci de raspuns...dar eu tot in ceatza densa ma aflu
Pai ce au hormonii cu durerea localizata undeva unde (teoretic si practic) nu se afla nici un organ? De unde este aceasta jena/ durere? Hormonii "doare" in muschi si altele? Ca sa inteleaga si baba
Dana mama lu' Radu Stefan
Hobby
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
www.youtube.com/watch?v=l9lq8oaK5Mw" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
"Man in the Mirror" - Michael Jackson