dureri mari de burtica la fiecare masa la 4 luni
si nu sunt clasicele colici...incepe s manance cu pofta(am trecut cu bine de etapa lipsei poftei de mancare)bea ce bea la Nan si apoi incepe sa se inroseasca, se contorsioneaza toata, tipa ...foamea ramane pe pozitii dar cand reincepe sa bea o luam de la capat.
durerile sunt numai la mese,am crezut ca sunt de la sucul de mere si l-am sistat, bea numai morcov...dupa unele mese mai si vomita cred ca de efort.
nu e constipata,si bea laptele de o luna dar problemele sunt de cateva zile.
ati trecut prin asta?ce sa fac?
dr a zis sa incep cu faina de cereale dar asta nu cred ca-mi rezolva pb durerilor...
multumim
cristiana si bb Theodora Alexia
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
Raspunsuri
Mazarica spune:
Am avut dureri de stomacel, dar cu scaune proaste,iar atunci l-am trecut pe regim si Humana H. Regimul era din supica de morcov,branza de vaci,orez pasat, carne pui, aveam meniu facut de medic. Baza era morcovul.
Cat are fetita? Poate trebuie sa schimbi laptele. Baietelul meu a mancat 1 luna Bebelac, apoi n-a mai luat in greutate si au inceput durerile. L-am trecut pe HumanaH,apoi pe Humana 2,l-a mancat bine 5 luni, iar acum 2 saptamani refuza laptele. L-am trecut pe Humana 3 - are alt gust si-l mananca cu placere.
Sau poate ii trebuie o formula de lapte fara lactoza. Humana are HUmana H se da pentru probleme la stomac. Si Milumil are o astfel de formula.
Cred ca ar trebui sa mai consulti un pediatru.O alimentatie gresita poate face f. mult rau copilului.
carrie spune:
are aproape 4 luni, pina la 3 a papat si tzitzi paralel cu praf,Milumil nu i-a placut acum suntem pe Nan care l-a tolerat f bine pina acu 3 zile.ii dau numai suc de morcovel.
dr mi-a zis sa incep cu faina seara(cera e mai buna?) si cu supica de zarzavat.
multumesc de raspuns
Mazarica spune:
Tot la 4 luni am avut problema cu el si chiar daca eu ziceam ca e prea mic , l-atrecut pe mancare ( branza, orez, chiar si carnita) .L-a inceput am fost revoltata, dar dupa 2 saptamani de stat in spital,n-am comentat si am vazut ca le pimea f. bine, l-am pus pe piciore.
Daca vrei sa auzi si alta parere, iti pot da numele doctorului pediatru pe care il am eu si de care sunt foarte multumita. E doctor de spital si are f. multa experienta, am mers mereu pe mana lui.
Eu n-am incercat cu milumil, am mers pe humana, iar ca faina nu stiu ce sa-ti recomand.
Multa sanatate.
parpalak spune:
carrie, pina nu incerci ce ti-a zis doctorul, de unde stii ca n-o sa mearga? Pe aici un continent intreg asa incepe diversificarea, nu cu sucuri...
Sanatate la bebei si mamici.
oanaesn spune:
Poti incepe cu faina de orez, de ex. de la Nestle.
Am citit acum o vreme un mesaj de la o mamica, bebeul avea aceleasi manifestari si avea o problema cu urechiusele.
Marox spune:
Alex (3 luni) a avut si el probleme de-astea, se arunca pe biberon, lua cam 30-60 ml dupa care incepea sa urle. Numai ca nu facea asa la fiecare masa, dimineata era in regula, noaptea la fel, problemele incepeau dupa-masa, pe la 5 si culminau seara. Si tot dupa ce la inceput a acceptat bine laptele respectiv. Dr ne-a zis ca nu-i mai prieste si sa trecem pe alt lapte, pe care sa-l digere mai usor. Ceea ce am facut pina la urma, bat in lemn, deocamdata e OK. Acuma, daca mai plinge in timpul biberonului e dupa 90-120 ml si inseamna ca nu mai vrea, ca s-a saturat.
Sa nu uit...am citit povestea nasterii fetitei tale, mi-a placut. Sa va traiasca si sa fie frumoasa si sanatoasa!
carrie spune:
multumesc de raspunsuri.
Marox, eu am schimbat deja odata laptele praf si mi-e groaza de inca o schimbare.am inceput aseara cu putina faina de orez de la Nestle si am emotii pina vad ca papa.
de fapt cantitatile mancate difera mult de la un bb la altul.a mea nu e prea grasutza dar nici slaba, e sanatoasa si ff energica,probabil consuma multe calorii...si papa cam 120-170ml de 5 ori pe zi.e putin oare?
va pupam si we placut