cine s-a confruntat cu arsuri la copii?
Raspunsuri - Pagina 2
sanziana72 spune:
Daca ai de unde sa faci rost de un bioptron ar fi foarte bine sa ii aplici acest tratament. Este o lampa cu lumina nepolarizata si trebuie pusa cate 5-10 minute, dar mai multe zile si de mai multe ori pe zi.
Altfel merge bine cu miere, desi asta stiu ca se aplica la inceput, nu stiu ce efecte are aplicata in momentul asta.
Sanatate multa!
"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)
cristal7 spune:
buna.se stie ca mierea de albine este ffff buna pt orice,dar pt arsuri este excelenta.ar fi fost buna sa o aplici imediat dupa arsura,calmeaza usturimea,cicatrizeaza si este si un antibiotic f bun.mie nu-mi lipseste din casa spray-ul aloe first.este de un mare ajutor in casele cu copii mici.acum poti sa-l dai cu first si dupa ce se usuca lichidul sa-l ungi cu crema cu propolis de la firma"forever".de la aceiasi firma este si firstul.firstul nu ustura si de asta poti sa-l folosesti si pe rani deschise pt curatare si cicatrizeaza f repede.
mama lui alinuta prichinduta.
ancasilv spune:
buna, vladut a pus mina pe un calorifer electric, s-a ars in palma si pe degete destul de rau (arsura gr II). ne-au dat de la spital o crema f grasa cu care il dadeam cind ii schimbam pansamentul. medicul de la grigore ne-a spus ca nu trebuie pus nimic pe rana, nici albus, miere nici atit, pt ca in momentul in care acoperi rana caldura ramine in piele si arsura va fi mai adica. doar apa rece, pt racorirea zonei si minimizarea efectelor.avem si acum crema aia, chiar ma gindeam zilele trecute ca o am de ceva timp (din iarna) si nu stiu cum sa fac sa ma duc sa mai cer putina. de cite ori a mai avut mici incidente (gen pus mina pe fier sau alte d-astea), i-am dat imediat cu crema asta si nu a mai patit nimic. nu o gasesti decit la spital ,este preparata de ei acolo.sper ca ti-am fost de folos. sanatate multa!
anca si Vladut... 06.10.2007
Taty spune:
Multumesc mult pt raspunsuri!
Acum bebe este in stadiul in care rana s-a inchis, am avut tratament cu mercurocrom care i-a cicatrizat arsura si s-a format o coaja pe fata, dar intr-o saptamina a cazut, raminind in loc o piele regenerata de culoare rosiatica...aceasta culoare vrem sa stim cum ati ajutat-o sa dispara cei care ati trecut prin asta...
Alexpa, am sa caut sa citesc prospectele pe net de la creme, multumesc frumos!
ancasilv, mi-a mai povestit cineva de crema preparata de spitalul grigore alexandrescu, insa nu avem cum sa facem rost de ea...nu mai locuim in bucuresti de citava vreme...
Mariuca (02.08.2006) si Andrei (05.05.2008)
vlahos spune:
eu am avut arsura pe fata si bunica mi-a pus miere de albine am avut o perioada pielea mai rosie si sensibila dar s-a dus nu se mai vede nimic