pilule pt marit sanii

pilule pt marit sanii | Autor: Vanina

Link direct la acest mesaj

Fetelor,voi ce credeti de aceste pilule care au aparut de curand pe piata si care cica ar conferi fermitate si ar mari sanii?Sunt facute numai din plante si cica ar oferi si un reglaj hormonal in acelasi timp.
A luat cineva?Le-a incercat cineva?
Va pup!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puppe spune:

Fii serioasa ! Sunt praf in ochi si bani aruncati pe geam...Citeste in revista Star parerea unor medici despre aceste produse.E logic ca niste plante, oricat de savant amestecate, nu-ti pot mari sanii sau nu le pot reda elasticitatea de la 16 ani.Plus ca am citit ca un flacon cu 30 pastile costa 1,4 milioane si trebuie sa iei macar 3 flacoane la rand. Parerea mea: aiurea in tramvai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana spune:

Sanii sanatosi sunt cei mai frumosi !!!
Cand m-am dus la ecografie, era o fata tanara acolo, foarte frumoasa, cu niste sani..., maricei si frumusei, si avea si un baietel frumos. Ce mai ! O mama tanara si frumoasa. Si avea nu stiu cati noduli ...
Eu zic sa te bucuri ca esti sanatoasa.
Cura cu marar , mareste sanii, cica, si exercitii cu bratele. Tratamente naturale.
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

NICI SA NU TE GANDESTI ! Vrei mai tarziu sa ptr ca cine stie ce boli ar putea apare dupa acest miraculos tratament ? exista exercitii de gimnastica speciale ptr intarit sanii ,si chiar aparate la sala de fitnnes pe care le poti folosii special ptr intarirea si fortificarea sanilor.

MULT SUCCES !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Ce Vanina nu-ti mai plac sanii tai?Da-i aici la mineGlumesc. Si pe mine ma obseda la un moment dat marimea sanilor mei(ma gandeam ca sunt prea mici), dar intre timp am vazut si avantajelePot sa port orice fara sutien si nimeni nu o sa strige dupa mine "laptaria lui Enache" sau "milka" Despre pastilele de care intrebi tu nu am vazut, dar si aici in Jp sunt o gramada de oferte de genul asta(pastile, creme, picaturi-si toate se lauda ca sunt facute din plante) si pana in momentul de fatza nici una nu mi s-a parut de incredere. De fapt citisem undeva ca doar prin metoda chirurgicala si prin injectiile cu ser se poate garanta o marire a sanilor. Dar eu care tip si la o injectie nu m-as lasa niciodata "macelarita" prin cabinetele chirurgicale , doar pt un moft de sezon. Traiasca clubul celor cu sani mici!!!!!

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Taty spune:

[quote][Sanii sanatosi sunt cei mai frumosi !!!
Cand m-am dus la ecografie, era o fata tanara acolo, foarte frumoasa, cu niste sani..., maricei si frumusei, si avea si un baietel frumos. Ce mai ! O mama tanara si frumoasa. Si avea nu stiu cati noduli ...
Eu zic sa te bucuri ca esti sanatoasa.
Cura cu marar , mareste sanii, cica, si exercitii cu bratele. Tratamente naturale.
Diana/quote]
Ne-ai putea povesti mai multe de cura cu marar? Nu sunt nemultumita de marime, dar daca ar fi si mai mult, nu m-as supara!
Si eu cred ca cele mai bune sunt totusi exercitiile de intarire a muschilor...
Sanatate si pupice!
Tatiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Cura cu semninte de marar(din "Formula AS")
Tinctura de marar

In 100 ml de alcool de 45-50 grade se pun 5-7 lingurite de planta uscata (seminte si parti aeriene) maruntita cu rasnita electrica de cafea. Se lasa la macerat timp de 7 zile, dupa care se filtreaza si se trage in sticlute mici, inchise la culoare. Se ia 1 lingurita de tinctura diluata in jumatate de pahar de apa, de 3 ori pe zi, pe stomacul gol. Tratamentul dureaza minimum 21 de zile.

Pulberea de seminte de marar

Semintele se macina fin cu rasnita de cafea; daca mai raman bucati nemacinate, se cern. Se administreaza o lingurita rasa, de 3 ori pe zi. Pulberea se tine sub limba timp de 10-15 minute, apoi se inghite cu putina apa. O cura dureaza minimum 21 de zile.

Ambele tratamente cu marar - sub forma de tinctura sau de pulbere - au drept efect reglarea ciclului menstrual, remedierea amenoreei, cresterea sanilor, marirea secretiei lactale la femeile care alapteaza, incetinirea ritmului de crestere a pilozitatilor la femei, accentuarea caracterelor feminine in general.

Irina & Vevemica & margica din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Eu am auzit cä sint o mare päcälealä!!!...de fapt, am väzut aici la tembelizor!!! Oricum, cind aud de ceva hormonal, o iau la fugä!!!
Nici ai mei nu sint prea mari...si eu mä gindeam cä ceva mai mult n-ar strica!!...dar m-am gindit numai!!!
Nu am purtat niciodatä sutien ....numai cind eram nevoitä de bluza transparentä cu volane!!!...si cu sutien mä simt ca si cum as avea häturi si simt cä nu am aer!!...de.abia astept sä vin acasä si sä-l dau jos!!
L-am intrebat si pe sotul meu ce pärere are si el mi-a zis cä el este multumit, dacä are miinile pline atunci cind....stiti voi!!!
Eu väd numai avantaje...am aläptat 2 copii si "bilutele" mele sint si acum frumoase!!!...oricum, nu am niciodatä "sansa", sä-mi atirne pinä la genunchi!!!
Eu mai fac dusuri reci-calde si cind imi aduc aminte, exercitii pt tonifierea muschilor de la piept: coatele la nivelul umerilor si se imping podurile palmelor una in alta, pinä la disperare!!!...dacä observati cä bilutele sint jucäuse cind faceti aceste exercitii, atunci le faceti corect!!!

Pupici de la Cami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vanina spune:

Fetelor,am uitat sa va spun ca acele pastilute se numesc fie Contour de la Vitacare sau SRR Natural...si se gasesc la Sensiblu-au in componenta numai plante si cica au un rol de echilibrare hormonala...cica au o gramada de efecte pozitive pe langa marirea sanilor...Pretul este cam 500.000 lei pe luna iar trat de min 3 luni.
Va pup!

Mergi la inceput