Bebita mea de 3 luni papa din 3 in 3 ore.Am incercat sa-i departez mesele la 3ore1/2 dar plange si nu mai vrea sa pape de nervi asa ca trebuie sa-i dau tot la 3 ore.Voi cum ati procedat?
Si al meu papa tot la 3 ore dar apoi singurel pe la 4 luni si-a reglat programul la 4 ore ziua si o singura masa noaptea.
eu zic sa o alimentezi la cerere pentru ca e prea mica pentru ai face un program. si-l va face singura mai tarziu un pic. mai ales daca ii e foame atunci nu cred ca trebvuie sa o faci sa astepte inca o jumatate de ora doar ca sa ii dai la ora fixa. chestia cu orele fixe la vartste asa mici suna a dresaj. se folosea metoda asta acum multi ani dar mai nou se recomanda sa-i dai bebelusului atunci cand ii e foame.
cred ca trebuie sa-i dai sa pape atunci cand cere, cu timpul isi va regla programul, cel putin asa am facut eu si nu-mi pare rau, desi la vremea aia eram foarte stresata mai ales noaptea.
Cu drag,
Oana si Stefan Andrei
http://community.webshots.com/user/aoana100
OOOffff, e greu la inceput... tar o sa fie si mai bine!
Sfatul meu este sa o lasi sa pape. Acum evident depinde si cum creste. Daca tie ti se pare ca ia prea mult in greutate, poate ca e doar obisnuinta ... dar totusi inteleg ca noaptea nu mananca (daca sunt 6-7 mese, si nu 8). Asa ca probabil inca nu are putere sa manance mai mult la o masa, si din ce mananca ziua are rezerva sa sara o masa-doua noaptea.
Stai linistita, mai ai un pic si se va schimba. Sanatoasa sa fie, iar tu incearca sa te odihnesti cat poti de mult. Dupa un somn si de jumatate de ora, vei vedea lucrurile mai luminoase!
Pupici,
Boga
E adevarat fetita crest bine.Nu poate sa manance la o masa mai mult de 110-120ml.Noaptea se trezeste dar se multumeste cu ceai.Multumesc pentru sfaturi.Am mare nevoie de voi.