Jucarii URIASE din plush ?

Jucarii URIASE din plush ? | Autor: Tzuni

Link direct la acest mesaj

Unde gasesc jucarii uriase din plush in Bucuresti? Ursuloi, iepuroi, veveritoi, catzeloi....? Intr-un timp era un depozit cu astfel de animaloase la iesirea din Bucuresti spre Buftea, dar nu mai e acolo. Stiti vreun alt astfel de loc sau magazin unde as putea gasi?

Multumesc anticipat.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Anul trecut era incaun magazin pe linga Circ, pe Stefan cel Mare, la parterul blocurilor vechi, de pe partea cu circul. Vezi daca o mai fi....

Dana mama lu' Radu Stefan

Hobby

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
www.youtube.com/watch?v=l9lq8oaK5Mw" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"

"Man in the Mirror" - Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Da, mai exista magazinul. Se cheama Universul de Plus, si este pe St. cel Mare intre Circ si politia capitalei. Din ce vad in vitrina cand trec pe acolo sunt si animalute uriase

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

si in metro mai gasesti jucarii uriase, uneori au si cei de la kaufland, cateva mai sunt si prin selgros...depinde unde iti este mai aproape...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

merci, fetelor!

la ala de pe stafan cel mare nu-s numai ursuleti d-aia innamorati? ca parca asa am vazut mai demult...

la selgros as ajunge da n-am legitimatie si mi-e lene sa-mi fac

kaufland habar n-am unde e.

multumesc inca o data!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

nu-ti trebuie legitimatie, rogi pe cel de dinaintea ta la casa sa te lase sa cumperi pe legitimatia lui, eu am fost rugata deseori si am fost de acord sa ajut daca omul nu avea legitimatie deloc sau n-o avea la el. Idem la metro. {Pe mine ma cam enerveaza magazinele astea cu legitimatii, mi se par cam exclusiviste, desi nu e nici o branza de capul lor la urma urmei}

cat despre animale uriase de plus am o idee, sunt intradevar foarte dragalase...dar pana la un punct:
- nu se spala in masina de spalat cand se prafuiesc/murdaresc, si se murdaresc pt ca sunt taraite peste tot, hranite, imbracate, etc...asta daca nu le iei sa le tii in vitrina:P
- copilul se chinuie sa le ridice, sa le care in brate de colo-colo si pe mine ma duce gandul la cat efort trebuie sa faca ridicand o greutate destul de mare totusi, la oboseala de a cara un plush urias care-i cu un metru mai inalt ca ei, uneori se enerveaza ca nu incape in caruciorul de papusi, de exemplu, sau ca pur si simplu dupa cateva minute oboseste si i se pare ca devine greu de manevrat.

Nu zic sa nu cumperi plusuri uriase, mie-mi plac foarte mult si avem acasa asa ceva, un catel si un tigru. Niciunul nu incap in cuva masinii de spalat, nu stiu cum o sa arate dupa o vreme, nu-s luati demult noi dar....Din ce am observat eu copiilor mei le plac cel mai mult plusurile de dimensiuni medii, astea se spala lejer la masina, si le cara cu usurinta totusi, chiar daca nici astea nu-s micute, sunt mai potrivite pt manutele lor. Asa ca le-am luat un tigrisor si un ursulet medii. Cu cei mari se iau la tranta in pat si se catara pe ei, ii trag de ureche sau de coada prin casa insa maxim 5 minute:P Cu cei medii se joaca foarte mult, si mai ales dorm cu ei. ii plimba in carucior, ii duc afara in parc, ii dau pe leagane, etc

scuze, poate-s off topic, am vrut doar sa zic ca cei uriasi nu-s foarte practici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Si la Cora au animaloaie de plus, Tzuni.

Da, se intretin greu. Se umplu de praf (se aspira) si se pateaza de tot felul de substante, care mai de care mai lipicioase. Te impiedici de ele, cand intri noaptea in camera copilului si tre' sa nu faci zgomot. Pe unii bebelusi ii sperie de numa'.

Da' daca asta e dorinta copilului si e si putintza si daca n-are nimeni astm in casa (animalele mari de plus sunt pline de praf si nu numai), atunci trebuie cumparat animalul. Noi avem un urs. E folosit inclusiv ca sanie (aluneca bine pe parchet).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Azi am vazut la parterul magazinului Titan niste iepuroi maaaari de plus, ursuloi si inca ceva (catel, parca). Si erau tare simpatice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Multumesc de ponturi, fetelor!

Mie-mi trebuie, nu copilului Mi-am dorit asa ceva de cand eram mica si acu mi s-a pus pata sa-mi implinesc visul. Binenteles ca si Meri se va bucura de el. Chiar si matza is convinsa ca-l va smotoci considerabil... Acu' ce sa zic? daca se strica / murdareste / prafuieste... il asasinam in ducem la tara in curte.

Cred ca aplic metoda Selgros! Multumesc, Dorsilia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

sau iti iei o masina profesionala de spalat, careia ii trebuie musai o laudry room, deci un beci, deci o casa cu subsol. si asa am mutat-o pe Tzuni intr-o casa mare . si sper sa iti gasesti jucaria visata ! *hugs*

************************************************************************************

MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Am doi saci mari de jucarii de plus de la Adrian.....Maya deja a inceput sa primeasca si ea. Le urasc!!!! Adrian niciodata nu s-a jucat cu ele, doar s-au prafuit pe rafturi pana le-am varat in saci si le-am bagat in depozit.
Cand m-am internat in spital sa o nasc pe Maya am trecut pe langa gift shopul spitalului si chiar l-am amenintat pe sot: sa nu dea dracu sa vii cu un urs d'ala de doi metri ca iti dau cu el in cap.
Din pacate am uitat sa zic ca nici baloanele cu heliu nu le suport iar acuma tot incerc sa sparg "din greseala" monstrul roz de la usa care anunta: "it's a girl"

Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si baby

Mergi la inceput