Scaun de masa,de care?

Scaun de masa,de care? | Autor: Leditia

Link direct la acest mesaj

Ce trebuie sa aiba un scaun de masa?Sunt necesare rotile,jucariile,masa rabatabila,reglarea spatarului,reglarea pe inaltime?
Initial ma gandisem la un scaun de masa undeva la 250 ron,dar din ce-am vazut nu prea am gasit in pretul asta si daca am gasit nu mi-au placut.
Ati avut scaun de masa?V-a folosit?La ce anume v-ati uitat cand l-ati ales?
Multumesc anticipat.

POZE CU NOI
de David Christian

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Leditia, noi am folosit ( de pe la 5.5 luni) ffff mult scaunul de masa si inca il folosim ,uneori.
Avem unul de la Pilsan , achiziionat de aici ,de pe DC ,de la mica publicitate, nou nout, in tipla cu 250 ron.

Am fost extrem de multumita de el, si ma felicit ptr faptul ca am facut alegrea asta. Am stat mult in cumpana, oscilam, vroiam initial un CHICCO, diferenta destul de maricica la bani.
Cand era mic Luca adormea in el, lasam spatarul pe treapta cea mai joasa si dormea excelent ,ca si in scoica de masina.
Masa detasabila m-a ajutat f mult la curatarea ei, husa detasabila si impermeabila ,f ok ptr spalat ,antipatare,etc.
Centurile f bune , ptr ca l-a un moment dat incepe sa se ridice bebe, si e jale .
Jucarii.... ce sa zic, ii pui jucariile lui pe masuta si se joaca, nu e musai ca scaunul de masa sa aiba un loc special ptr depozitare jucarii, sunt oricum peste tot, in casa .
Pilsan, este recomandat pana la 36 luni ....acum depinde si d egreutatea copiluli ,dar sa stii ca e f rezistent ,f ok ,usor de manevrat, reglabil pe inaltime.

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Lulu si eu ma gandisem initial la un chicco,dar sunt de la 570 ron in sus.
Mi se pare fff mult,pt bugetul meu.(ca-i indemnizatia mea pe o luna )
Langa mine am descoperit un magazin unde sunt numai produse primii pasi,dar si acolo m-am ingrozit de preturi 350-450 ron.
Si mie mi-au placut scaunele cu mai multe functii,sa zic asa,dar sunt destul de scumpe pt bugetul meu.Si da,mi-ar trebui unul al carui spatar sa aiba mai multe trepte pt ca David nu sta ca lumea in fund.Asta-i alta problema de-a mea.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu.anca spune:

Buna,

Noi avem un Jane, nu stiu daca ai vazut in Ro dar daca dai un Google sigue il gasesti. Spatar reglabil pe 3 nivele, husa impermeabila, centuri, masa detasabila,tot de plastic dur, se poate spala usor. Partea misto e ca se scoate scaunul si partea de jos, intoarsa, devine masa.
E foarte stabil, Dani acum se urca singur si scaunul nici nu se misca in momentul in care ii face presiune numai pe o parte. Cand incepuse sa se zgaltaie in el inainte si inapoi, la fel s-a comportat, nu face balans de loc. Spun asta pentru ca vecina mea avea un scaun cu cadru de metal, care se balansa asa de tare ca pana la urma a renuntat la el de frica sa nu se rastoarne copilul.
Cam la asta trebuie sa te uiti, sa fie usor de curatat, stabil si sa-l poti folosi mai mult timp. Pe al nostru inca il folosim Dani are 2 ani jumatate, si cred ca va incapea in el pana pe la vreo 4. M-am urcat si eu, nu prea imi incape fundul, da ma tine fara probleme.
Aaaa, ca pret mi se pare ok, 125 de euro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu.anca spune:

Aaaa, ca uitasem, mi se pare total aiurea un scaun cu rotile, nu face decat sa ii ia din stabilitate, copilul la un moment dat e tentat sa il impinga prin casa si asta poate sa dea loc la accidente (de ex daca se agata de covor si cade peste el)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

noi avem de la primii pasi. cred ca in jur de 200 am dat pe el. il are de la vreo 6 luni si inca mai sta in el la masa acum, la aproape 3 ani.
eu zic asa, ca si caracterzistici principale, sa te uiti:
-sa aiba masuta din fata detasabila (e mai usor sa o speli dupa masa
-husa care se scoate sau macar sa se fie dintr-un material care se curata usor cu ceva umed
-centuri care sa vina printre picioare sa nu alunece pe jos
-sa se plieze, ca ocupa destul de mult spatiu...eu il strang dupa masa
- sa fie f stabil, comod (e unul de la primii pasi care are invelisul prea subtire si daca se zbate copilul nitel risca sa dea cu capul de spatar, care e din bare metalice si acoperit cu un strat fff subtire de burete, deci, asa nu)
- eu mi-as fi dorit sa aiba si spatarul reglabil...cred ca ajuta cand e bb mai mic, sa ii gasesti pozitia cea mai comoda pt el.

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca2705 spune:

BUNA
eu pt fetita mea am optat pt un scaun mutifunctional.este compus din masa de birou si scaunel.se intoarce masuta si se pune scaunelul pe el iar in fata are o masuta de plastic pe care mananca fff bine.
uite aici cum arata http://www.strollers.ro/Scaune_Pentru_Servit_Masa/Page-1.aspx?gclid=CJSk7f_N_5sCFQ8TzAodWkAPzA
.nici nu e fff scump si il folosesti pana pe la 4-5ani.
sa cresteti mari si sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Ledi, noi avem Graco Tea-Time

http://www. best kids .ro/pc-407-72-scaun-de-masa-tea-time.aspx

si sunt foarte multumita de el. Singurul dezavantaj ar fi ca spatarul are doar o singura pozitie, dar in rest are tot ce trebuie: e foarte comod, are masuta care se poate pune in 3 pozitii si poate fi si scoasa daca trebuie, e usor de curatat, centuri in 5 puncte, husa se poate scoate sa fie spalata, are cos, are suport pentru picioare...al meu are si 2 jucarii atasate, vad ca asta din poza nu are. Iar pretul e OK zic eu...raport calitate/pret... desi fir-ar sa fie, facand calculele cat ar costa in lire sterline iese cam la 60-70... iar eu am platit aici 25 in ASDA (era la promotie) iar pretul normal e cam 40 in Mothercare De ce costa asa de mult?

A, mai adaug ca modelul acesta e scaun a primit niste review-uri foarte bune, fiind considerat "Best Buy" de site-ul independent "Which?" (review-urile lor nu sunt platite de catre companiile producatoare)

Multi pupici la David

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Multumesc pt raspunsuri.
O sa mai caut pe net,prin magazine,poate gasesc ceva si bun si convenabil ca pret.
O zi faina tuturor.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

Ce trebuie sa aiba un scaun de masa?Sunt necesare rotile,jucariile,masa rabatabila,reglarea spatarului,reglarea pe inaltime?
Initial ma gandisem la un scaun de masa undeva la 250 ron,dar din ce-am vazut nu prea am gasit in pretul asta si daca am gasit nu mi-au placut.
Ati avut scaun de masa?V-a folosit?La ce anume v-ati uitat cand l-ati ales?
Multumesc anticipat.

POZE CU NOI
de David Christian

Buna,

Am urmatoarele 2 modele ,ambele de la Primii Pasi

Scaun 1 : super ok, scaun pliant pe rotile (care se pot bloca), reglabil in inaltime, foarte stabil, cu spatar rabatabil 3 pozitii, masa culisanta cu jucarii detasabile, husa textila lavabila (atentie, exista un model identic cu husa de plastic, se incinge bb in el), are si centuri dar nu le-am folosit niciodata pentru ca masuta culisanta si suportul dintre picioarele lui bb nu permit ridicarea, alunecarea,rasucirea. Fetita mea are 2 ani si 1 luna si il folosim si acum, e in perfecta "stare de functionare".

Scaun 2 (de rezerva la buni acasa, cand printesa mananca "in deplasare") : porcarie totala, e rahitic, subred, se clatina, imediat s-a rupt o chestie de plastic de la masuta rabatabila, dupa cateva luni s-a rupt catarama de plastic de la centurica de siguranta, copilul are loc prea mult pe unde ar putea sa alunece, sa cada sau sa-si prinda picioarele; plus ca daca se agita mai tare, se loveste de cadrul de metal, husa tip musama are un burete f subtire. mai nou, fetita mea se ridica in picioare, pentru ca centurica de siguranta nu mai poate fi folosita (catarama rupta) si ea isi trage foarte simplu picioarele de sub masuta si gata-tup e in picioare, iar scaunul se poate rasturna oricand daca ea se lasa pe spatar...

off, nu reusesc sa inserez pozele, asa ca tot ce-am scris e inutil...deocamdata...revin cu edit sa pun si pozele, putin mai tarziu...sau cauti imagini cu google "primii pasi scaun masa" si prima poza de pe primul rand e scaunul 1, prima poza de pe randul 2 e scaun 2

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

eu am avut la Gh scaunul miniblu, chiar firma miniblu, e f f asemanator cu chicco polly, dar mult mai ieftin.
\ Am fost f multumita de el...

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput