ajutor pt pregatirea bagajului

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudiai spune:

GATA !!!!
Maine dimineata, pe la ora 6-7 plecam ...

A, ce era sa uit si mi-am amintit acum 10 min: copii dupa certificatele de nastere ale copiilor ....

Multumesc tuturor de sfaturi; oricum, desi am impachetat jumatate de casa (noroc ca avem Logan si incap ffff multe in el ) sunt convinsa ca tot am mai uitat ceva. Ma consolez cu ideea ca nu mergem pe Luna, asa ca vom cumpara si acolo ce va fi nevoie

PS - Va anunt ce mi-a lipsit din bagaje

-----------------------------------------------------
Mami fericita de Victoras ( 4,6 ani) si Ani ( 1,10 ani)
poze: http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=62151
Concurs "ratusca din viata mea" - cla1 & cla2: http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Pentru ce folosesc copiile certificatelor de nastere?

Eu am salvat in telefon CNP-ul fetei. de curiozitate, cere cineva undeva actul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

claudiai, ati venit, ce uitasei?
bun topicul, eu mereeeeu uit ceva destul de important, asa ca daca va mai amintiti ceva de pus pe lista, va rogggg...plecam 2 saptamani in Grecia, stam la vila cu chicineta, deci mai si gatim cate ceva, in special ptr pitic
ma gandesc sa iau o copie dupa certificatul lui de nastere, Doamne feri, poate e nevoie in caz de ceva..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Nu ne lamureste nimeni de ce trebuie copie dupa certificatul de nastere? Copiii au pasaport cand pleaca din tara si asta e actul lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui anya

Nu ne lamureste nimeni de ce trebuie copie dupa certificatul de nastere? Copiii au pasaport cand pleaca din tara si asta e actul lor.

Anya

Ce pot sa-ti spun este faptul ca acum aproape 2 ani, cand am mers cu pitica mea la urgente - pediatrie (avea o diaree care nu ceda la tratament), am fost obligata sa ma internez cu ea ptr tratament si mi-au cerut certificatul de nastere. Dar asta era in tara, in orasul in care locuim. Pentru strainatate oricum este recomandat (dar nu obligatoriu) sa faci asigurare optionala de sanatate.

Acum multi ani, li se recomanda turistilor care mergeau pe litoralul romanesc sa nu-si uite acasa carnetul de asigurat, in eventualitatea unor probleme de sanatate care ar fi necesitat consultatii/internari in unitatile sanitare de pe litoralul romanesc.

Acu, daca stai sa te gandesti, cum faci dovada ca este copilul tau (pana la 14 ani), cand esti nevoit sa mergi la medic cu el, in timp ce esti in vacanta in tara ?!? Si nu stiu cat de multi parinti stiu pe dinafara CNP-ul copilasului...uite, cineva a avut ideea buna cu salvarea CNP-ului in mobil, dar daca pierzi mobilul, ce faci ?!? La cate se strang in bagajul de vacanta, ce mai conteaza 1-2 coli de hartie in plus, pentru linistea tuturor ? Mai bine sa nu ai nevoie de ele, dar nu strica sa fii prevazator...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Eu port intotdeauna in portofel o copie dupa certificatul de nastere al lui Cristi - de cand m-a repezit odata o doctorita in miez de noapte la Budimex :)) Este nevoie de el cand te prezinti la urgente pediatrie (am patit-o si noi, 2 ani la rand, la Mangalia)

In rest, ce sa spun... am o mare lista in Excel, de cativa ani deja, o mai reactualizez inainte de fiecare plecare. Si noi avem Logan si cu toate ca portbagajul este incapator, tot mai avem si bagaje la picioare
Iar anul asta va fi si mai distractiv pentru ca plecam si cu boxerita noastra, care va avea bagaj separat cu mancare, castroane, jucarie

Concediu placut la toti !

Ingrid si Cristi 6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Ingrid, si nu ne arati si noua lista ta?..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Eu am servit "Grigore Alexandrescu" de cateva ori, noaptea, dar nu mi-a cerut nimeni certificatele. Eu tineam copilul si l-a intrebat asistenta ceva pe barbatu'meu...

Recunosc ca n-am mai mers in concediu la mare in tara de cativa ani. (Nu de fitze, ci doar pt ca e mai ieftin in Grecia.) Asa ca am avut pasaport si asigurare medicala.

Dar la munte mergem aproape in fiecare weekend+ vacantele lor cu bunicii si au ajuns la urgenta in Busteni. Nu i-a cerut nimeni -nimic. Dupa 1 saptamana m-am dus eu la ei sa-mi treaca in carnetul de vaccinari ca i-au facut antitetanos (a calcat intr-un cui).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiai spune:

Ne-am intors si, SURPRINZATOR, nu mi-a lipsit nimic din ceea ce am avut nevoie

Sunt datoare cu o explicatie pentru intrebarea cu certificatul de nastere: am mers de 2 ori la urgenta de cand am copiii si de fiecare data ne-au cerut certificatul de nastere sau o copie dupa el + BI identitate a unuia dintre parinti (asta pt ca de fiecare data am mers impreuna; probabil ca este necesar BI-ul celui prezent). Prima oara n-am avut la mine nimic pt copil si a trebuit sa strabata sotul Bucurestiul pt a-l aduce, desi stiam CNP-ul. De atunci, indiferent unde merg, am in bagaj si copiile pt cazurile nefericite cand ar trebui sa merg la urgenta. "Mai bine sa prisoseasca decat sa lipseasca", mai ales ca nu sunt nici grele, nici voluminoase

Multumiri tuturor celor care m-au ajutat la bagaje

-----------------------------------------------------
Mami fericita de Victoras ( 4,7 ani) si Ani ( 1,11 ani)

poze noi

Mergi la inceput