Bubite pe fundic la 4 ani
Alex are 4 anisori maine poimaine si de ceva timp i-au aparut niste bubite ca niste cosuri pe fundic,desi e lasat f mult "liber",ca stam la curte,se balaceste in piscinuta,cand nu e in apa e numai in chilotasi sau in pantalonasi scurti si numai bumbac.Nu stiu ce ar putea fi,nu il mananca,nu il deranjeaza,dar ma deranjeaza f tare pe kine.La dr de fam degeaba merg ca e habarnista,iar la pediatru vom ajunge numai peste vreo 3 saptamani,sa nasc mai intai si sa mergem si cu bebelina,ca acum zau ca nu mai rezist la o excursie Voluntari-Berceni.
V-ati mai confruntat careva cu asa ceva?Ce poate fi?
Mersic mult pt eventualele raspunsuri.
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
39sapt+
Raspunsuri
liliana_28 spune:
Si noi ne confruntam de vre-o saptamana cu problema asta. Nici noi nu stim ce este. Poate ne lumineaza si pe noi cineva.
Calinut al meu face 4 ani in septembrie.
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
Alex@Sara spune:
liliana,si Alex tot in septembrie face 4 anisori,pe 2 sept .O fi vreo"criza" hormonala la 4 ani?Glumesc,desigur,dar tare enervante sunt bubito-cosuletele astea.Si parca vad ca pana sa ajungem la pediatru or sa ii treaca .Desi nu e iritatie de scutec sau opareala,o sa incerc sa il dau cu Sudocrem sau cu Penaten poate o sa ii folosesca.
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
39sapt+
tara13 spune:
Salut! Si fetitei mele de 9 ani ii apar bubite din astea care seamana cu cosurile si ea se plange ca o si dor. Noi am descoperit cauza. E o alergie. In special cand mananca mezeluri face din astea. Urmariti ce fel de alimente mananca si scoateti-le pe cele care ar putea produce alergii. Cu un antialergic trec in cateva zile: gen Claritine sau Zyrtec.
_Ralu_ spune:
si alexiei i-au aparut asa bubite...ea face tot in septembrie...3 anisori. la ea au coincis cu renuntarea la scutec, si eu am presupus ca zona este mai sensibila la praf, fiind atat timp protejata de pampers....am dat-o cu toate cele (galbenele, crema cu zinc, reviken)..pana la urma au trecut cu bepanthen unguent.
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)
Alex@Sara spune:
fetelor mersic de raspunsuri,vad ca intr-adevar mai sunt copilasi cu pb asta.
Mezeluri nu prea mancam,rar(cam o data/luna cremwusti de la Angst) si in general luam ceva de calitate,muschi file,sunca,sau ii mai place tare salamul vanatoresc de la Stenyon,mananca cam 4-5 feliute/saptamana.Si nu am obs sa apara bubitele dupa ce papa mezeluri,la altceva nu e alergic,de scutec am scapat de muult .
Sper sa ii dam de capat cand om merge la pediatru ca vreau sa le fac cate un set complet de analize sa fiu linistita.
sanatate tuturor!
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
39sapt+
liliana_28 spune:
Sigur nu sunt de la mezeluri (in cazul nostru) pentru ca noi nu mancam mezel iar Zyrtec ii dau de ceva vreme pentru o alergie care o are de la ciupitura de insecta.
Ma gandesc ca este de la caldura, frecat chilotel de poponeata, ceva de genul asta.
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
sanziana72 spune:
Si noi am facut anul trecut asa ceva. Era o iritatie de la caldura.
Cel mai usor am scapat de ea cu unguent cu vaselina si 1% aspirina (care se foloseste pentru cojitele de pe cap ale bebelusilor).
Aveam prin casa si dupa ce am incercat diferite creme fara rezultat am incercat-o si pe asta. A mers super bine cu ea.
"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)