Extractie dentara

Extractie dentara | Autor: julia23

Link direct la acest mesaj

Buna

Imi puteti recomanda un cabinet stomatologic in Bucuresti unde as putea sa-i scot 2 dintisori fetitei mele de 5 ani si jumatate?
I-au crescut cei definitivi in spate la cei temporari,am fost la facultate si ne-a spus ca daca in 2 saptamani nu cad singuri sa-i extragem,deja au trecut 2 saptamani,i-am tot miscat si nici un gand sa cada,asa ca trebuie sa mergem sa-i extragem.
Credeti ca are ceva daca ii scoate pe amandoi,pot aparea probleme dupa?
Multumesc mult!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui julia23

Buna

Imi puteti recomanda un cabinet stomatologic in Bucuresti unde as putea sa-i scot 2 dintisori fetitei mele de 5 ani si jumatate?
I-au crescut cei definitivi in spate la cei temporari,am fost la facultate si ne-a spus ca daca in 2 saptamani nu cad singuri sa-i extragem,deja au trecut 2 saptamani,i-am tot miscat si nici un gand sa cada,asa ca trebuie sa mergem sa-i extragem.
Credtei ca are ceva daca ii scoate pe amandoi,pot aparea probleme dupa?
Multumesc mult!

Adriana si Julia(06.11.2003)
http://community.webshots.com/user/julia062003

Nu, ar fi bine sa ii extrageti, astfel incit cei permanenti sa poata erupe corect.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si samburelu mititelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Buna,

O recomand pe dna dr. Arina Vinereanu. Are un cabinet medical in zona Cora Militari. O gasesti pe google, dand cautare dupa nume. E o tipa super,e specializata pe copii. Baiatului meu de 9 ani i-a scos mai multe masele de lapte (tot din cauza aparitiei dentitiei definitive) si nu a ramas absolut deloc cu teama de dentist. Mi-o recomandase si mie mamica unui baietel din clasa copilului meu.

Am fost si cu fetita (4 ani) si i-a pus niste plombite (i-a umblat chiar si cu freza) si nu a zis nimic, spre surprinderea mea a cooperat foarte bine....ce sa mai au fost chiar incantati amandoi (mai ales ca au primit diplome de copii cuminti, jucarioare).

Are o mana usoara, vorbeste tot timpul cu ei in timp ce lucreaza....chiar are experienta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Noi mergem la dent estet 4 kids. Chiar joi ne-am scos al2lea dintisor, cel definitiv deja se vedea in spatele celui temporar.
Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

la fel a avut si alexutza mea, insa eu i-am scos singura, dar ai ei se clatinau. i-am dat cu putina lidokaina pe gingie si nici nu si-a dat seama cand i-am scos.
poti merge la Dent Estet, am auzit numai de bine de ei.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia23 spune:

Buna
Multumesc pt raspunsuri,am fost la dna dc Vinereanu,o doctorita super,Julia nu a simtit nimic si totul a fost ok.O sa mai mergem la ea si cu alta ocazie ca ne-a placut f mult.

Mergi la inceput