Febra mare si ganglioni mariti
Raspunsuri - Pagina 3
adialex spune:
am patit-o si noi asa anul trecut , in toamna; febra care nu trecea deloc, pana in 39, si ganglioni mariti; analizele de sange aratau ceva viral, dar nu mi-au spus clar ce poate fi; in a patra zi au inceput sa apara pete de un roz pal, dar erau atat de sterse, ca abia se vedeau;erau cateva dupa ureche; am chemat medicul acasa , dar nu le-a vazut; mi-a zis ca sunt 2-3 pete, dar sunt de la plans(era putin agitata}; pana seara era plina de bubite, si bineinteles, rubeola; febra a trecut in a treia zi, iar bubitele au iesit abia in ziua a patra, spre pranz; sa te uiti cu atentie, la rubeola bubitele sunt f pale, abia se vad; si la noi rubeola a aparut la 2 ani de la vaccin
sanatate multa!
kay spune:
diana, sanatate multa ! nu stiu ce sa-ti zic, ca si eu o am pe S cu febra de acum... 3 ore... ne-am intors din Germania eu racita cobza, mi-a trecut in 2 zile, si acum a luat ea...
daca mai face febra incearca si cu comprese ude, zvantate in aer si puse pe burtica. la S merg intotdeauna.
va si multa sanatate !
************************************************************************************
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Sabina spune:
Diana, ii trecuse feba...dar dupa aia a mai facut un pic de 38 intr-o zi.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Olivia26 spune:
Diana, sanatate multa Tudorelului, sper ca sunteti mai bine.
Sebi are nevoie de noi
de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Sabina spune:
am vb azi cu ei, ii iesisera bubitele lui Tudor, exact pe tipicul descris demine
e ok, nu mai are febra.
ariel_7000 spune:
sanatate Tudorel! deci, inca un "buburuz" in club
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
diana21 spune:
Va multumesc frumos pt. raspunsuri, m-au ajutat foarte mult . Intr-adevar, asa a fost, dupa trei zile de febra (care a scazut brusc) si o zi de pauza i-au iesit pe gat, in spatele urechilor si pe burtica (in zona coastelor mai mult) multe bubite mici, fine si roz pe tot corpul. Dr. noastra ne-a zis la telefon ca e sigur roseola. Eu am banuit ca ar fi totusi rubeola, insa in seara asta mi-a confirmat al doilea medic (tot la telefon) ca e roseola. Sper sa scapam repede de bubite pt. ca deja suntem la bunici, in vacanta.
Aveti idee daca inca e contagios (a cincea zi de boala, prima de eruptie)? N-am mai avut cum sa evit si azi a intrat in contact si cu surioara lui.
Sabina spune:
Diana, m-am uitat s eu de curiozitate pe net la bube de rubeola si bube de rosela.
Sunt identice
asta nu prea pricep eu, cum vine rosela cu ganglioni, parca lipsea din "menu" faza cu ganglionii umflati.
Concluzie: cred ca nici eu n-o sa stiu exact ce-a avut Gh daca nu-i fac analize...
Sanatate si va pupam.
Sabina spune:
astia scriu de roseola ca nu afecteaza fata...
(adica sfatul medicului punct ro, Roseola sau rozeola infantila, nu ma lasa sa pun linku )
eu cred ca "s-au amestecat bolile" si nu se mai stie nimica:D, cand a vut Sofia rubeola dr a zis ca are cap tipic de pojar! (rujeola), insa nu avea ochi inlacrimati, nu avea bubitele alea doua albe in gura....